Дамски дрехи » КЛИНОВЕ


Избери размер:

Избери цвят:


Размери: S M
11.99 лв.
9.99 лв.

Размери: S
11.99 лв.

  Първоначално клинът е представлявал две различни облекла, по едно за всеки крак. Слава Богу, в наши дни нещата са доста по-опростени и удобни.
Съвременният клин често е съчетание от ликра, найлон, памук, полиестер и спандекс в различно съотношение. Но в зависимост от модела може да бъде направен от вълна, коприна, дънкен плат или други материали. Надали има по-голямо разнообразие на материя, цвят и шарки в дадена дреха, отколкото що се отнася до клин .

 

  Доста често търсен ефект при клина е той да е напълно износен или нарязан. Това неимоверно придава посланието: „Аз съм артистична натура!” или просто „Аз имам свободен дух!”.

 

  Незаменимо качество на клина е, че е благоприятен за комбиниране с широк диапазон от дрехи като пола, по-дълга риза, туника или гащета. Частично покрит с някоя от изброените дрехи, клинът е истински магьосник на анатомията – подчертава сексапила на бедрата и оставя другите дрехи да се погрижат за скриване на неочарованията.

 

  Обичайната дължина на един клин завършва точно до глезена на крака, но съществуват и модели, които покриват цялото ходило.

 

  В началото една от основните функции на клина е била термозащитна сред трениращите мъже и жени. С времето той излиза от гардероба на господата и се измества в дамския, но вече с декоративна и модна цел. Спокойно можем да кажем, че това е един ъпдейтнат наследник на чорапогащника.

 Доставка

Доставка 3.99 лв. в рамките от 1 до 3 работни дни, по куриер, с наложен платеж.

Плащане

Плащането става с наложен платеж, след като получите вашата пратка или с EPAY, VISA, MAESTRO, Master Card.

Промоция

При покупка над 49.99 лв., получавате: БЕЗППЛАТНА ДОСТАВКА!!!

Свържете се с нас

Телефон: 0700 11 774

office@vodo.bg

skype: vodo.bg