Реплика рокли – стил на достъпни цени


21:56, 06 Януари 2013

Излегнали сте се вкъщи и гледате Оскарите по телевизията, докато в един момент по червения килим се задава поредната  филмова звезда, а единственото, което ви се върти в главата, е - "Бих убила за тази рокля!". Дори и в папарашките снимки на знаменитостите, където те са в ежедневно облекло, 100% са ви направили впечатление не един и два тоалета. Докато точно този модел ще струва повече от годишните ви доходи, рокля реплика ще излезе почти без пари и сдобиването с нея би било много по-лесно, отколкото си мислите.

 

Съвсем естествено е, че не можем да отделим хиляди долари за подобни дрехи. Дори родните ни величия рядко си позволяват да се появят в рокли на Gucci, Versaceи прочие. Да не говорим, че има безкрайно много други знайни и незнайни за нас дизайнери, чиито модели струват повече и от мезонет в центъра на столицата.

 

И какво правим в такъв случай? Или се примиряваме с факта, че не сме родени под щастлива звезда и в гардероба ни никога няма да влезе подобна  рокля, или лесно и практично решаваме проблема на секундата с рокля реплика. Достатъчно е да се допитаме до услугите на някоя по-опитна шивачка или да намерим подходящ и надежден онлайн магазин. В първия случай ще ви се наложи доста да си блъскате главата, а и няма гаранция, че в крайна сметка ще получите точно това, което искате, тъй като всичко опира до сложността на кройката и уменията на гореспоменатата шивачка. В същото време това ще ви излезе и доста по-солено, поради това, че цената се определя от детайлите по роклята. В единия случай може да ви струва по-малко от 100 лв., докато някой по-засукан модел с множество пайети, мъниста, перли или пък изисква шиене на ръка, цената може да надхвърли 1 000.

 

 

В крайна сметка, за да изглеждате добре и да се чувствате специални, не е нужно да отделяте огромни суми. Още повече в днешното време на криза. Тайната на успеха се крие именно в онлайн магазините, предлагащи рокли реплика.

 

Бързо и лесно можете да откриете реплика на роклята, която толкова желаете и в интернет, при това на изключително достъпни цени. Това не са и единствените предимства. В онлайн магазините, предлагащи рокли реплика световно известни дизайнери, гарантирано можете да намерите 100% копие на оригинала и успешно да заблудите всички около вас. А най-хубавото е ниската цена, която идва от факта, че не ви се налага да плащате за името на марката.

 

И не забравяйте - дизайнерските модели са безумно скъпи и не всеки може да си ги позволи. Затова за тези, които са почитатели на висшата мода, но са с ограничен бюджет, VODO предлага алтернатива.


« Назад към всички новини

 Доставка

Доставка 3.99 лв. в рамките от 1 до 3 работни дни, по куриер, с наложен платеж.

Плащане

Плащането става с наложен платеж, след като получите вашата пратка или с EPAY, VISA, MAESTRO, Master Card.

Промоция

При покупка над 49.99 лв., получавате: БЕЗППЛАТНА ДОСТАВКА!!!

Свържете се с нас

Телефон: 0700 11 774

office@vodo.bg

skype: vodo.bg