Кико Мидзухара - най-голямата модна икона в Токио, става новото момиче на Диор

 

Кико Мидзухара - най-голямата модна икона в Токио, става новото момиче на Диор

Трудно е да се откроиш по време на седмицата на модата в Токио. Между децата с уличен стил, дизайнерите, облечени в първа линия, и други стилни фенове, борбата за внимание може да бъде силна, но Кико Мидзухара не се притеснява за нищо от това. Мизахара е един от най-разпознаващите се лица в Япония. С кариера в списания и реклами, датиращи от детството, сега 27-годишният модел се е превърнала в основна част от модната сцена на страната - хиляди са нейните билбордове и кампании.

Като новоназначен модел на Диор Бюти, Мидзухара се присъединява към редиците на Бела Хадид, Натали Портман и Дженифър Лорънс. "Чувствам се горда, че бях избрана", каза Мидзухара по време на посещение в офиса на Вог.

Кико Мидзухара

През това време тя е ходила на седмица на модата в Ню Йорк, появи се в музикално видео с The Weeknd и засне филм. Стартира линия от  домашни принадлежности, наречени О.К. в края на месеца. Но ако световното господство изглежда непосредствено, Мидзухара остава скромен по отношение на перспективата човек. "Не знам какво ще се случи тази година, но съм много развълнувана", казва тя. "Точно сега правя много неща, но също така просто се наслаждавам на живота си и пътувам. Ще опитам всичко възможно, дори и да не се случи нищо.

Повече за Кико Мидзухара

Родена е на 15 октомври 1990 година в Далас / Тексас/ . Тя е модел и актриса - бивш топ модел на японското списание за мода ViVI. Има по- малка сестра, която също е модел.

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (5 гласували)

Сподели това