Дамски ръкавици

Съдържа 35 продукта.
 • Дамски ръкавици Каре - кафяви
  22,99 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Дамски ръкавици Каре - кафяви

  Размери:
  • M

  Ръцете са една от най-нежните и привлекателни части на една жена. Но през зимата те са най-уязвими, защото са подложени на студ, вятър, дъжд и сняг. Тук на помощ идват тези топли и меки ръкавици. Те са: Изработени от висококачествени материали; В красив цвят; Стилни и топли, идеални за студените дни. Поръчайте своите ръкавици още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Дамски ръкавици Каре - черни
  22,99 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Дамски ръкавици Каре - черни

  Размери:
  • L , XL

  Ръцете са една от най-нежните и привлекателни части на една жена. Но през зимата те са най-уязвими, защото са подложени на студ, вятър, дъжд и сняг. Ето защо имат нужда от защита Тук на помощ идват тези топли и меки ръкавици. Те са: Изработени от висококачествени материали; В красиво каре в червено и черно; Стилни и топли, идеални за студените дни....

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Дамски ръкавици Каре - бордо
  22,99 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Дамски ръкавици Каре - бордо

  Размери:
  • XL

  Ръкавиците са един от най-важните аксесоари през зимата. Те са топли, удобни и стилни. Ето защо тези ръкавици трябва да бъдат следващата ви покупка. Те са: Изработени от висококачествени материали; В красиво каре в червено; Стилни и топли, идеални за студените дни. Поръчайте своите ръкавици още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Дамски ръкавици Каре - циклама
  22,99 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Дамски ръкавици Каре - циклама

  Размери:
  • XL

  Студът, вятърът и снегът през зимата могат да изсушат и повредят нежната кожа на ръцете. Ето защо ръкавиците са един от най-важните аксесоари през зимата. Те са топли, удобни и стилни. Те са: Изработени от висококачествени материали; В красив цвят, каре в цикламено и лилаво; Стилни и топли, идеални за студените дни. Поръчайте своите ръкавици още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Елегантни дамски ръкавици
  22,99 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Елегантни дамски ръкавици

  Размери:
  • M , L

  Зимата идва, а погрижихте ли се за ръцете си? Ръцете са визитната картичка на една жена. Ето защо имат нужда от защита, която ще ги поддържа все така красиви и нежни. Тук на помощ идват тези топли и меки ръкавици. Те са: Изработени от висококачествени материали; В красив цвят; Стилни и топли, идеални за студените дни. Поръчайте своите ръкавици още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Ръкавици от естествена кожа - тъмно кафяви
  27,99 лв. В наличност

  Ръкавици от естествена кожа - тъмно кафяви

  Размери:
  • S , M , L

  Ръцете са визитната картичка на една жена. Ето защо имат нужда от защита, която ще ги поддържа все така красиви и нежни. Тук на помощ идват тези стилни ръкавици. Те са: Изработени от висококачествена естествена кожа; В красив кафяв цвят; Стилни и топли, идеални за студените дни. Поръчайте своите ръкавици още сега!

  27,99 лв.
  Разгледай
 • Кожени ръкавици - кафяви
  27,99 лв. В наличност

  Кожени ръкавици - кафяви

  Размери:
  • S

  Студът, вятърът и снегът през зимата могат да изсушат и повредят нежната кожа на ръцете. Ето защо имат нужда от защита, която ще ги поддържа все така красиви и нежни. Тук на помощ идват тези стилни ръкавици. Те са: Изработени от висококачествени материали; В красив кафяв цвят и декоративна катарама; Стилни и топли, идеални за студените дни. Поръчайте...

  27,99 лв.
  Разгледай
 • Ръкавици от естествен велур
  32,90 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Ръкавици от естествен велур

  Размери:
  • L

  100% естествена кожа Цвят: червен

  32,90 лв.
  Разгледай
Показване на 28 - 35 от 35 артикула

Защо да изберете зимни ръкавици от Vodo?

Ние предлагаме огромно разнообразие от естествена и изкуствена кожа и текстил. Това е един прекрасен подарък за вас или близък човек. Според стила на човек може да изберете както елегантните модели, а също така и ежедневни. Основните цветове в нашата колекция са черно, кафяво, бежово, бордо и синьо.

Някой от моделите предлагат топла подплата от каракул, като тя ще запази топлината и няма да позволи на ръцете ви да замръзват.

Комбинирайте вашите ръкавици със дамска шапка и ще имате една перфектна стайлинг комбинация. Поръчайте сега и получавате експресна доставка до всяка точка на България с куриерска фирма и опция за преглед и тест.

Още