Камуфлажни гумени ботуши

06014

Нов продукт

Размери на модела

Размер на стелка номер 4026 см.
Размер на стелка номер 4126.5 см.
Размер на стелка номер 4528.5 см.

Доставка до офис само за 4.99 лв.

Безплатна доставка над 99.99 лв.

14 дни възможност за връщане на стоката

Рейтинг: 4.3/5 (7 гласували)

20,00 лв.

-9,99 лв.

29,99 лв.

В момента няма наличен, моля изберете друг размер или цвят.

Повече информация

Камуфлажните ботуши за мъже са модерни и практични обувки, които съчетават стил и функционалност. Те са проектирани да се сливат с околната среда и да предоставят на носителя си максимална скритност в природна среда или военен контекст.

Ето някои характеристики на камуфлажните ботуши за мъже:

  1. Прикритие: Камуфлажните ботуши са предназначени да помогнат на носителя да се скрие и да се прикрие в естествената обстановка. Техният дизайн и цветове ги правят трудно забележими от далече.

  2. Издръжливост и устойчивост: Тези ботуши често са изработени от здрави материали, като водоустойчиви текстили, кожа или синтетични материали, които осигуряват дълготрайност и защита на краката на носителя.

  3. Удобство и поддръжка: Камуфлажните ботуши са обикновено проектирани с оглед на комфорт и поддръжка на краката. Те често имат подплатени стелки, амортисьори за стъпалата и подсилени зони за защита на глезена.

  4. Военна или тактическа употреба: Този тип обувки се използва широко в военни и тактически среди. Те предоставят носителя си необходимата защита и поддръжка при дълги пеши походи и в разнообразни теренни условия.

  5. Многофункционалност: Камуфлажните ботуши могат да бъдат използвани не само за военни или тактически цели, но и за активности като лов, риболов, хайкинг, къмпинг и други приключенски спортове.

Тези ботуши са идеални за мъже, които ценят комбинацията от стил и функционалност и се нуждаят от обувки, които да ги подкрепят в различни природни среди и активности.