Мъжки чанти от естествена кожа

Съдържа 28 продукта.
Показване на 1 - 27 от 28 артикула

Избирайте внимателно този аксесоар, защото той говори много за своя собственик. Добрата чанта ще ви придаде класа и ще допълни чудесно вашия стайлинг. Когато тя е стилна и качествена си личи отдалеч. Най-добре е чантата ви да е от естествена кожа. Освен, че ще придаде лукс във визията ви, тя е и много добра инвестиция. Свойствата на естествената кожа оправдават нейната висока цена. Всички знаят колко е здрава и издръжлива и нейният дълъг живот оправдава нейната по-голяма стойност. Много често в дългосрочен план такава покупка е много по-разумна. Не случайно има поговорка, че евтиното излиза скъпо.

Какви цветове предлагаме?

Защо да изберете чанта от нас

Нашите предложения се различават по размери и визия. Те имат различен брой прегради и джобове с цип, в които да приберете необходимите ви вещи. Има модели с дръжка за носене в ръка. Дългата презрамка позволява носене на и през рамо, за да останат ръцете ви свободни. Тя се регулира посредством катарама и можете да коригирате дължината ѝ за ваше удобство.

Изберете вашия модел според размера и броя отделения, които ви устройват. Обърнете внимание, че предлагаме комплект от две еднакви като модел, но с различни размери чанти. При тази покупка спестявате пари. Едната чанта може да е чудесен подарък за ваш близък на неговия личен празник. А ако решите и двете да са за вас ще ползвате съответния размер според повода и ще ви служат много по-дълга време.

Всички модели, които ви представяме са класически, в черен цвят и са подходящи за всеки стил облекло.

Решение за всеки ценител на изискания стил и доброто качество!

Още