Мъжки слънчеви очила S5150

07614

Нов продукт

Състав и подробности

ПоляризацияUV400

Доставка до офис само за 4.99 лв.

Безплатна доставка над 99.99 лв.

14 дни възможност за връщане на стоката

Рейтинг: 3.0/5 (2 гласували)

19,99 лв.

В момента няма наличен, моля изберете друг размер или цвят.

Повече информация

Слънчевите очила или предпазните филтри предпазват очите от вредното и неприятно въздействие на слънчевите лъчи. Слънчевите очила отговарят на основните изисквания за безопасност, определени от Европейската директива 2016/425/EEC и последващите ревизии и отговарят на стандарта EN ISO 12312-1

Ограничения за употреба на продукта

  • Очилата не са за директно наблюдение на слънцето или за гледане на слънчеви затъмнения
  • Очилата не за защита от изкуствени източници на светлина
  • Не се използват като защита на очите срещу опасности от механичен удар, по време на които слънчевите очила могат да се счупят, причинявайки нараняване на лицето и очите.
  • Не са подходящи за шофиране в здрач или през нощта.

Чувствителността към светлина и отблясъци, особено в случаи на ярка слънчева светлина и силни слънчеви отблясъци, като например на снежни полета, на плажа или в морето, варира от най-леките филтри категории 0 и 1, намаляват слънчевата радиация само леко в зрителното поле, като същевременно гарантират отлично защита в UV зоните.

Съхранение и поддръжка

Съхранявайте слънчевите очила в калъфа им при температура от -10 до 35 градуса. Пазете от пряка слънчева светлина и избягвайте излагането на висока температура, като топлината в кола без климатик върху таблото, тъй като високата температура може да се промени. Използвайте само оригинални аксесоари и резервни части.

Почистване

  • Използвайте влажна кърпа и мек сапун, за да почистите очилата, след което ги подсушете с мека чиста кърпа.
  • Не използвайте разтворители или агресивни почистващи препарати, които могат да навредят на характеристиките на очилата