Бикини

Все още няма продукти в тази категория. Очаквайте скоро новите модели.

Секси визия и удобство с дамски бикини

Бельото за всяка дама до известна степен символ на женственото, начин да подариш удобство и мекота на тялото си, но и да привлечеш интереса на любимия човек. С избора му не трябва да се прави компромис, тъй като то е в пряк досег до тялото и интимните части. Дамските бикини са предпочитани за всяка жена, която иска да изглежда красива, но и да носи удобно бельо, което не се впива в кожата, което е класическо и елегантно.

От каква материя да бъдат новите ми бикини?

Имайки предвид, че този тип бельо е в съприкосновение с най-деликатните зони на дамите, за да се избегнат възможни инфекции и неудобство при носене, е добре да се заложи на естествени материали, нека съставът на вашите бикини е преобладаващ памук. В повечето продукти има и еластан, както и дантели за разкошна визия.

Между какви модели да избирам?

Безшевни бикини – за да избягате от дискомфорта, който понякога причиняват ластиците и шевовете на бельото. Тези бикини също подчертават формите ви, но ви доставят удобство. Безшевните модели са особено търсени и модерни сега.

Тип бразилиана – Vodo предлага атрактивно модели, които подчертават формите на дупето ви без да го смачкват визуално. Разполагаме с черни артикули за класическа визия, но и с бикини с геометрични фигури и други интересни апликации, ако искате да постигнете свеж и чаровен ефект.

Изрязани бикини за секси визия – чудесни за подарък на любимата или за вас, ако желаете да заложите на по-дръзко и атрактивно бельо и имате красива фигура, която искате да покажете. Добра алтернативна на прашките, ако обичате да изглеждате секси, но искате да ви е удобно.

Защо да купите бельо именно от Vodo?

    Освен високото качество на предлаганите продукти, нашият сайт предлага на клиента и следните удобства при пазаруване:

● 14 дни право на връщане;

● Безплатна доставка за поръчки на стойност поне 49.99 лв.

● Любезно обслужване и индивидуален подход към всеки клиент;

  Не търсете поводи да зарадвате себе си или обичаните хора. Купете бикини от Vodo, за да получите качество, красота и комфорт. 

Още