Работни обувки

Съдържа 3 продукта.
 • Мъжки работни боти - черни
  59,99 лв. В наличност

  Мъжки работни боти - черни

  Размери:
  • 40 , 41 , 42 , 43 , 44

  59,99 лв.
  Разгледай
 • Защитни работни боти
  59,99 лв. В наличност

  Защитни работни боти

  Размери:
  • 40 , 41 , 43 , 44 , 45 , 46

  Защитните работни обувки са специално проектирани обувки, предназначени да предпазват работниците от опасни условия, свързани с работната им дейност. Те са изработени от здрави материали като кожа, полиуретан, гума и други, които осигуряват защита на краката от удари, наранявания, пробождания и изгаряния.

  59,99 лв.
  Разгледай
 • Мъжки работни боти - кафяви
  59,99 лв. В наличност

  Мъжки работни боти

  Размери:
  • 40 , 41 , 42 , 43 , 44

  59,99 лв.
  Разгледай
Показване на 1 - 3 от 3 артикула

Защитните работни обувки са специално проектирани за да защитават краката на работещите от опасности, свързани с работното място. Те са изработени от здрави и устойчиви материали, като например кожа, пластмаса или гума, която осигурява защита от удари, пробождания и други видове наранявания.

Обувките могат да имат различни характеристики в зависимост от конкретната работна обстановка. Например, те могат да бъдат с метални бомбета, които предпазват от удари в зоната на пръстите, или със защитни подметки, които предпазват от пробождане на подметката на крака.

Ниво на защита

В зависимост от работната обстановка и опасностите, свързани с нея, защитните работни обувки могат да имат различни нива на защита, което е обозначено с различни класове.

Тези класове могат да варират от най-нисък, който е предназначен за леки работи и лека защита, до най-висок, който осигурява максимална защита при работа с много опасни материали или в условия на висок риск от нараняване.

Как да изберем работни обувки

Когато се избират работни обувки, е важно да се вземат предвид специфичните нужди на работното място и да се избере модел, който отговаря на тези нужди. В допълнение, работните обувки трябва да бъдат правилно поддържани, за да продължат да предоставят необходимата защита и да се избегнат необходимостта от честа замяна.

Още