Защитни работни боти

06961

Нов продукт

Размери на модела

Размер на стелка номер 4026 см.
Размер на стелка номер 4126.5 см.
Размер на стелка номер 4327.5 см.
Размер на стелка номер 4428 см.
Размер на стелка номер 4528.5 см.

Подробности за продукта

Защитните работни обувки са специално проектирани обувки, предназначени да предпазват работниците от опасни условия, свързани с работната им дейност.

Те са изработени от здрави материали като кожа, полиуретан, гума и други, които осигуряват защита на краката от удари, наранявания, пробождания и изгаряния.

Доставка до офис само за 4.99 лв.

Безплатна доставка над 99.99 лв.

14 дни възможност за връщане на стоката

Рейтинг: 4.3/5 (6 гласували)

59,99 лв.

В момента няма наличен, моля изберете друг размер или цвят.

Повече информация

Защитните работни обувки могат да имат стоманени бомбета, които предпазват пръстите на краката от удари с тежки предмети. Те могат да имат и стоманени подметки, които предпазват краката от пробождане от остри предмети на работното място.

Освен защитни функции, работните обувки са проектирани и да осигуряват комфорт на носещия ги работник, като са изработени от дишащи материи и са оборудвани с подплатени стелки и амортисьори за по-голямо удобство и намаляване на умората на краката.

Какви модели се предлагат?

В зависимост от работната дейност, за която са предназначени, защитните работни обувки могат да бъдат водоустойчиви, устойчиви на масла и химикали, антистатични или дори с електрическа изолация.

Защитните работни обувки са важна част от личната защитна екипировка на работниците, тъй като осигуряват защита на краката и предпазват от работни злополуки и наранявания.