За нас

История

  • Над 1000 продукта ежедневно в каталога

  • Ежедневно доволни клиенти

  • Гарантираме високо ниво на обслужване

Кои сме ние

През последните няколко години развиваме основно направление онлайн търговия на обувки, дрехи и аксесоари. През годините сме се старали винаги да бъдем близо до нашите клиенти, да им помагаме в избора и да ги съветваме какво да изберат. Това ни е помогнало да запазим и доброто обслужване. Нашият екип се състои от мениджъри, модни стилисти, маркетингови специалисти, дизайнери и програмисти.

Мисия

Да предложим цялостни решения за външния вид на масовия потребител. Затова и предлагаме достъпни за българския стандарт цени. За редовните посетители предлагаме постоянни намаления и разпродажби. Според сезоните правим няколко пъти годишно разпродажби. Стремим се да достигнем широк спектър от клиенти, като споделяме нови идеи, тенденции и вкусове.

Ние предлагаме

бърза доставканови моделиконсултациявръщане

Доволни клиенти

Фирмата се стреми всеки клиент да остане верен и за напред, затова ако имате препоръки или оплакване ви молим незабавно да се свържете с нас на имейл office@vodo.bg. Тази обратна връзка с клиентите ни вдъхновява да работим повече и да постигнем по- добри резултати.


Желаем ви приятно пазаруване!