Шапки от кожа

Съдържа 79 продукта.

Избери размер / цвят

Избери размер
Избери цвят
Показване на 1 - 48 от 79 артикула
 • Пухкава шапка от естествена кожа - бордо
  79,00 лв. В наличност

  Пухкава шапка от естествена кожа - бордо

  С тази красива, пухкава шапка в бордо ще ти бъде не само топло, но и ще привличаш всички погледи към себе си. Тя е: Направена от естествена кожа; В красив цвят, розово с бордо; Идеалното решение за стилна зима. Поръчай своята нова шапка още сега!

  79,00 лв.
  Разгледай
 • Пухкава шапка от естествена кожа - розова
  79,00 лв. В наличност

  Пухкава шапка от естествена кожа - розова

  Тази пухкава шапка от естествена кожа в розово е чудесно решение за всяка дама, която иска да и бъде топло и удобно. Тя е: От 100% естествена кожа; В красив, розов цвят и пухче; Топла и удобна. Поръчай своята шапка още сега!

  79,00 лв.
  Разгледай
 • Зимна ушанка от лисица
  190,00 лв. В наличност

  Зимна ушанка от лисица

  Красива, зимна ушанка с бял, мек пух, с която ще ти бъде топло и удобно през цялата зима. Тя е чудесно решение за всеки, който иска да се предпази от вятър и студ.  Тя е: От 100% естествена кожа от лисица; Универсален размер; В черен цвят с бяло пухче. Поръчай своята ушанка още сега!

  190,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка от естествена кожа - бордо и бяло
  120,00 лв. В наличност

  Шапка от естествена кожа - бордо и бяло

  Искате ли да се почувствате като истинска снежна кралица? Ако да, то тази прекрасна шапка е идеална за целта. Тя е: Направена от 100% естествена кожа; В красиви цветове: бяло и бордо; С възможност за регулация на размера. Поръчайте своята прекрасна, зимна шапка още сега!

  120,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка от естествена кожа - синьо и бяло
  120,00 лв. В наличност

  Шапка от естествена кожа - синьо и бяло

  Ако искате да избягате от класическите черни дрехи с нещо по-цветно и забавно, тази шапка е вашето решение. Тя е: Направена от 100% естествена кожа; В бяло и синьо; С възможност за регулация на ширината. Поръчайте своята шапка още сега!

  120,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка от лисица с опашка - синя
  210,00 лв. В наличност

  Шапка от лисица с опашка - синя

  Лисичата кожа е може би най-разпространения вид кожа. Тя е за предпочитане, заради нейната мекота, пухкавост и топлина. Ето защо тази шапка от лисича кожа е чудесен, зимен аксесоар за всеки ценител на естествените кожи. Тя е: 100% лисича кожа; Пухкава и мека; С опашка. Поръчайте своята шапка от лисича кожа още сега!

  210,00 лв.
  Разгледай
 • Кафява шапка с козирка - Пони
  45,00 лв. В наличност

  Кафява шапка с козирка - Пони

  Тази красива шапка с козирка и косъм е всичко, от което се нуждаете, за да бъдете стилни и да ви е топло през зимата. Тя е: Направена от висококачествени материали; В кафяв цвят с дълъг косъм; Универсален размер с възможност за регулиране. Поръчайте своята шапка още сега!

  45,00 лв.
  Разгледай
 • Пухкава шапка от естествена кожа - червена
  79,00 лв. Изчерпано

  Пухкава шапка от естествена кожа - червена

  Почувствай се като истинска зимна кралица. Поръчай още сега тази красива, пухкава шапка от естествена кожа. Тя е: Създадена от 100% естествена кожа; С черно с красиво, червено пухче; Универсален размер с възможност за регулация. Поръчай своята шапка още сега!

  79,00 лв.
  Разгледай
 • Дамска шапка от кожа - розова
  29,99 лв. В наличност

  Дамска шапка от кожа - розова

  Обичате ярките цветове без значение дали е зима или лято? Ако да, то тази страхотна зимна шапка е идеална за Вас. Тя е: Направена от висококачествена, естествена кожа; В ярко розов цвят; Мека и удобна. Поръчайте своята шапка още сега!

  29,99 лв.
  Разгледай
 • Дамска шапка от кожа - жълта
  29,99 лв. В наличност

  Дамска шапка от кожа - жълта

  Искате шапка, с която да Ви бъде удобно през зимата, но не искате класическите тъмни цветове? Тогава тази шапка е Вашето решение. Тя е: Създадена от висококачествена кожа с косъм; В ярко жълт цвят, с който ще правите впечатление; Топла и удобна. Поръчайте своята шапка още сега!

  29,99 лв.
  Разгледай
 • Дамска капела от естествена кожа
  69,00 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Дамска капела от естествена кожа

  Размери:
  • 58 см. , 59 см.

  Капелата има силата да превърне всяка жена в истинска дама. Тя е:Създадена от 100% естествена кожа; Топла и удобна; В стилен, черен цвят.Поръчайте своята капела още сега!

  69,00 лв.
  Разгледай
 • Ушанка от естествена кожа - сива
  135,00 лв. В наличност

  Ушанка от естествена кожа - сива

  Аксесоарите от естествена кожа са много ценни през зимата, когато имате нужда от повече предпазване. Ето защо тази ушанка е на път да се превърне в най-любимия ви зимен аксесоар. Тя е: Създадена от естествена кожа в тъмно сиво; С мека и топла вътрешна част; Универсален размер с възможност за регулиране. Поръчайте своята ушанка още сега!

  135,00 лв.
  Разгледай
 • Ушанка от естествена кожа - кафява
  135,00 лв. В наличност

  Ушанка от естествена кожа - кафява

  Тази стилна и топла ушанка от висококачествена естествена кожа е аксесоарът, от който всеки елегантен мъж се нуждае през зимата. Тя е: Създадена от естествена кожа в стилно черно; С мека и топла вътешна част; Универсален размер с възможност за регулиране. Поръчайте своята ушанка още сега!

  135,00 лв.
  Разгледай
 • Дамска шапка с козирка от естествена кожа
  59,00 лв. В наличност

  Дамска шапка с козирка от естествена кожа

  През зимата, едно от най-важните неща е да ти бъде топло. Ето защо имаш нужда от качествени аксесоари. Тази шапка от естествена кожа е идеална за целта като в същото време ще те прави стилна. Тя еСъздадена от 100% естествена кожа; Мека, топла и удобна. С красиви цветове, които ще подхождат на всичките ти зимни палта.Поръчай сега!

  59,00 лв.
  Разгледай
 • Зимна шапка с козирка от чинчила
  120,00 лв. В наличност

  Зимна шапка с козирка от чинчила

  Искаш ли да бъдеш стилна през студените дни и в същото време да ти е топло? Ако да, то тази плетена шапка е твоя най-ценен аксесоар през зимата. Тя е:Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна. С козирка, която да предпазва очите ти; С красиви цветове, черно и кафяво, с които ще бъдеш стилна през цялата зима.Поръчай сега!

  120,00 лв.
  Разгледай
 • Дамска шапка с козирка - чинчила
  120,00 лв. Изчерпано

  Дамска шапка с козирка - чинчила

  Ти си стилна дама, която държи на външния си вид, но през зимата желанието да изглеждаш добре сякаш заспива зимен сън? Ако да, то тази плетена шапка е твоя най-ценен аксесоар, който ще те направи едновременно стилна и ще те пази от студа. Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна. С козирка, която да предпазва очите ти; С красиви...

  120,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка от естествена кожа с козирка - чинчила
  120,00 лв. В наличност

  Шапка от естествена кожа с козирка - чинчила

  Искаш ли да бъдеш стилна през студените дни? Ако да, то тази плетена шапка е твоя най-ценен аксесоар през зимата. Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна. С козирка, която да предпазва очите ти; С красиви цветове, бяло и кафяво, с които ще бъдеш стилна през цялата зима. Поръчай сега!

  120,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка за дами от чинчила
  120,00 лв. В наличност

  Шапка за дами от чинчила

  Искаш ли да бъдеш стилна през студените дни? Да привличаш погледите дори при минусови температури? Да ти бъде топло, без да се налага да жертваш стила си?  Ако да, то тази плетена шапка е твоя най-ценен аксесоар през зимата. Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна; С красиви цветове, бяло и сиво, с които ще бъдеш стилна през цялата...

  120,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка за дами с кожа от чинчила
  120,00 лв. В наличност

  Шапка за дами с кожа от чинчила

  Ти си стилна дама, която иска да се откроява дори и през най-студените дни? Тогава тази шапка е твоят най-ценен аксесоар през зимата.  Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна; С красиви цветове, бяло и черно, с които ще бъдеш стилна през цялата зима. Поръчай сега!

  120,00 лв.
  Разгледай
 • Дамска плетена шапка с кожа от чинчила
  120,00 лв. В наличност

  Дамска плетена шапка с кожа от чинчила

  Искаш ли да бъдеш стилна през зимата? Да се открояваш от тълпата и в същото време да ти бъде топло? Да привличаш погледите дори през най-студените зимни дни? Ако да, то тази плетена шапка е твоя най-ценен аксесоар. Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна; С красиви цветове, сиво и червено, с които ще бъдеш стилна през цялата зима....

  120,00 лв.
  Разгледай
 • Зимна плетена шапка с кожа от чинчила
  120,00 лв. В наличност

  Зимна плетена шапка с кожа от чинчила

  През зимата е трудно да бъдеш елегантна, особено когато навън е много студено. За щастие имаш тази шапка, която е твоят най-верен приятел през зимата.  Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна; С красив, сив цвят с който ще бъдеш стилна през цялата зима. Поръчай сега!

  120,00 лв.
  Разгледай
 • Плетена шапка с кожа от чинчила
  120,00 лв. В наличност

  Плетена шапка с кожа от чинчила

  Искаш ли да бъдеш стилна през студените дни? Да се открояваш от тълпата и в същото време да ти бъде топло? Да привличаш погледите дори при минусови температури? Ако да, то тази плетена шапка е твоя най-ценен аксесоар през зимата. Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна; С красиви цветове, бяло и кафяво, с които ще бъдеш стилна през...

  120,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка чернобурка
  160,00 лв. В наличност

  Шапка чернобурка

  Универсален размер Еластично плетиво 100% естествена кожа

  160,00 лв.
  Разгледай
 • Агнешка шапка - кафява
  95,00 лв. Изчерпано

  Агнешка шапка - кафява

  Кожа - агнешка 100% Вътрешна част - хастар Регулация на размера със стопер Цвят - тъмно кафяв

  95,00 лв.
  Разгледай
 • Агнешка шапка - червена
  95,00 лв. В наличност

  Агнешка шапка - червена

  Кожа - агнешка 100% Вътрешна част - хастар Регулация на размера със стопер Цвят - ярко червен

  95,00 лв.
  Разгледай
 • Дамски калпак лисица - червен и черно
  190,00 лв. В наличност

  Дамски калпак лисица - червено и черно

  Кожа - лисица 100% Вътрешна част - хастар Регулация на размера Цвят - червен косъм и черна гладка кожа

  190,00 лв.
  Разгледай
 • Дамки калпак лисица - червен
  190,00 лв. В наличност

  Дамски калпак лисица - червен

  Кожа - лисица 100% Вътрешна част - хастар Регулация на размера Цвят - червен

  190,00 лв.
  Разгледай
 • Дамки калпак лисица - син
  190,00 лв. В наличност

  Дамски калпак лисица - син

  Кожа - 100% лисица Вътрешна част - хастар Регулация на размера Цвят - червен

  190,00 лв.
  Разгледай
 • Дамски кожен каскет
  29,99 лв. В наличност

  Дамски кожен каскет

  Изработен от 100% естествена кожа Регулация на размера в задната част Парче, което може да предпази ушите Високо качество от Vodo

  29,99 лв.
  Разгледай
 • Кожена шапка с пух - черна
  29,99 лв. В наличност

  Кожена шапка с пух - черна

  100% естествена кожа Горна част - набук Топла вътрешна подплата Универсален размер 56 - 58

  29,99 лв.
  Разгледай
 • Светло сива шапка с естествен помпон
  25,00 лв. В наличност

  Светло сива шапка с естествен помпон

  Мека дамска шапка Светло сив цвят Естествен помпон Универсален размер

  25,00 лв.
  Разгледай
 • Тъмно сива шапка с естествен помпон
  25,00 лв. В наличност

  Тъмно сива шапка с естествен помпон

  Тъмно сива шапка Естествен помпон Универсален размер

  25,00 лв.
  Разгледай
 • Тъмно синя шапка с помпон
  25,00 лв. В наличност

  Тъмно синя шапка с помпон

  Зимна дамска шапка Помпон от естествена кожа Универсален размер

  25,00 лв.
  Разгледай
 • Плетена шапка с помпон
  25,00 лв. В наличност

  Плетена шапка с помпон

  Топла зимна шапка Помпон от естествена кожа Универсален размер

  25,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка цвят горчица с естествен помпон
  25,00 лв. В наличност

  Шапка цвят горчица с естествен помпон

  Актуален цвят Универсален размер Естествен помпон

  25,00 лв.
  Разгледай
 • Дамски калпак от лисица
  190,00 лв. В наличност

  Дамски калпак от лисица

  Нова колекция луксозни шапки 100% естествена кожа Косъм - лисица Гладка кожа - телешка Цвят: черно и бяло

  190,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка от заек
  120,00 лв. В наличност

  Шапка от заек

  Шапка тип калпак 100% заешка кожа Размер: универсален с регулация във вътрешната част Вътрешна подплата от хастар Мек на допир косъм Цвя: черен Шапката е от луксозната колекци на Vodo от естествени кожи. Използваните животински кожи са масови и не са от застрашени, изчезващи или защитени видове.

  120,00 лв.
  Разгледай
 • Пухкава шапка от лама
  110,00 лв. Изчерпано

  Пухкава шапка от лама

  100% естествена кожа Регулация Шапката е онзи вълшебен аксесоар, който на пръв поглед е почти незначителен, но всъщност променя цялостната ни визия, а с този модел, погледите със сигурност ще бъдат вперени във вас. Екстравагантен модел от лама в класически тъмно кафяв цвят, за почитателките на атрактивната визия.

  110,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка от естествен косъм - лисица
  240,00 лв. В наличност

  Шапка от естествен косъм - лисица

  Луксозна колекция дамски шапки от Vodo Универсален размер с регулация Висящи помпони от кожа Кафяв меланж

  240,00 лв.
  Разгледай
 • Калпак от кафява лисица
  350,00 лв. В наличност

  Калпак от кафява лисица

  Луксозна колекция дамски шапки 100% естествена кожа от лисица Универсален размер с регулация от вътрешната страна Цвят: кафяв

  350,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка с два пуха
  39,90 лв. В наличност

  Шапка с два пуха

  Черна шапка с козирка от гладка кожа Два пуха от естествена кожа - лисица Регулация с велкро Универсален размер

  39,90 лв.
  Разгледай
 • Шапка с два помпона
  39,90 лв. В наличност

  Шапка с два помпона

  Черна шапка с козирка Два помпона в горната част 100% естествена кожа Регулация на размера

  39,90 лв.
  Разгледай
 • Червена ушанка от лисица
  190,00 лв. В наличност

  Червена ушанка от лисица

  Топла ушанка от естествена кожа Червен косъм и червена гладка кожа Висулки, които служат и за прибиране на ушите Универсален размер, със регулация с коланче в задната част Мека и приятна кожа на допир

  190,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка от чинчила с опашка - кафява
  120,00 лв. В наличност

  Шапка от чинчила с опашка - кафява

  Кафяв мек и гладък косъм 100% автентична естествена кожа Регулация на размера с коланче във вътрешната част Горна гладка кожа в черно

  120,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка от лисица с опашка - бяла
  210,00 лв. В наличност

  Шапка от лисица с опашка - бяла

  Ярко бяла лента от естествен косъм Изработена от лисица Гладка кожа и обърнат косъм Опашка и уши в горната част Регулация на размера, става на всички

  210,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка от лисица с опашка
  210,00 лв. В наличност

  Шапка от лисица с опашка

  Кафяв естествен косъм лисица Универсален размер с регулация от вътрешна страна Висококачествена кожа лесна за поддръжка Висящи части от косъм

  210,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка от лисица с опашка - черна
  210,00 лв. В наличност

  Шапка от лисица с опашка - черна

  100% автентична кожа от лицица Лента с дълъг косъм около шапката Висящи кожи в задната част Регулация на размера, пасва на всички

  210,00 лв.
  Разгледай
 • Шапка от лисица с опашка - кафява
  210,00 лв. В наличност

  Шапка от лисица с опашка - кафява

  Тъмно кафяв косъм от лисица 100% автентична кожа Високо качество на изработка Универсален размер, пасва на всички Допълнителна регулация на размера с коланче във вътрешната част

  210,00 лв.
  Разгледай
Показване на 1 - 48 от 79 артикула