Мъжки шапки с козирка

Съдържа 39 продукта.
Показване на 1 - 27 от 39 артикула
Показване на 1 - 27 от 39 артикула

Мъжките шапки с козирка са един от най-често срещаните аксесоари в мъжкия гардероб. Те не само допълват стила на мъжа, но и го предпазват от слънцето и студа. В тази статия ще разгледаме някои от модерните модели на мъжките шапки с козирка, както и най-подходящите материи и сезони за тях.

Летни шапки с козирка

Един от най-полулярните модели е мъжка шапка с козирка и мрежа. Този модел е подходящ за много горещи дни, когато желаете да предпазите главата си от слънцето, но и да оставите кожата да диша. Шапката с мрежа се характеризира с отворена мрежеста тъкан, която осигурява допълнителна вентилация. Този вид шапка е перфектен за лятото, когато желаете да се чувствате удобно и да изглеждате добре.

Модели от нас

В онлайн магазин Vodo предлагаме модели от естествена кожа и текстил. Кожените бейсболки са перфектен избор за пролетта и есента, когато времето е по-хладно, но не толкова студено, че да се изисква много топли облекла. Можете да я носите с деним, спортно облекло или дори с панталони от костюм, за да завършите своя стил.

Още