Папийонки

Съдържа 17 продукта.
Показване на 1 - 17 от 17 артикула
 • Лилава мъжка папийонка
  22,99 лв. В наличност

  Лилава мъжка папийонка

  Тази красива папийонка ще добави цветен акцент към облеклото ви и ще ви накара да се почувствате стилни и елегантни. Тя е:С високо качество на изработка; В елегантно лилаво и с възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото.Поръчайте своята папийонка още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Мъжка релефна папийонка
  22,99 лв. В наличност

  Мъжка релефна папийонка

  Канен сте на елегантно събитие или просто искате да разнообразите ежедневното си облекло като го направите една идея по-елегантно? Тогава тази папийонка е вашето решение. Тя е: С високо качество на изработка; В елегантен, цвят и възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото. Поръчайте своята папийонка още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Ефектна мъжка папийонка
  22,99 лв. В наличност

  Ефектна мъжка папийонка

  Канен сте на елегантно събитие или просто искате да разнообразите ежедневното си облекло като го направите една идея по-елегантно? Тогава тази ефектна папийонка е вашето решение. Тя е: С високо качество на изработка; В красив, цвят и възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото. Поръчайте своята папийонка...

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Официала мъжка папийонка
  22,99 лв. В наличност

  Официала мъжка папийонка

  Папийонката е задължителен аксесоар за всеки мъж, който е канен на елегантно събитие като бал, сватба или друго, изискващо носенето на костюм. Тази папийонка е идеална за целта. Тя е: С високо качество на изработка; В елегантен цвят и с възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото. Поръчайте своята папийонка...

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Мъжка папийонка за риза
  22,99 лв. В наличност

  Мъжка папийонка за риза

  Канен сте на елегантно събитие или просто искате да разнообразите ежедневното си облекло като го направите една идея по-елегантно? Тогава тази папийонка е вашето решение. Тя е: С високо качество на изработка; С красив, десен и възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото. Поръчайте своята папийонка още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Сива мъжка папийонка
  22,99 лв. В наличност

  Сива мъжка папийонка

  Тази красива папийонка ще добави цветен акцент към облеклото ви и ще ви накара да се почувствате стилни и елегантни. Тя е: С високо качество на изработка; С възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото. Поръчайте своята папийонка още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Лилава папийонка на точки
  22,99 лв. В наличност

  Лилава папийонка на точки

  Търсите бърз и лесен начин да разнообразите визията си или да добавите цветен акцент към официално облекло? Тази предварително завързана папийонка е идеална за целта. Тя е: С високо качество на изработка; В красив, лилав цвят и възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото. Поръчайте своята папийонка още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Червена мъжка папийонка
  22,99 лв. В наличност

  Червена мъжка папийонка

  Канен сте на елегантно събитие или просто искате да разнообразите ежедневното си облекло като го направите една идея по-елегантно? Тогава тази папийонка е вашето решение. Тя е: С високо качество на изработка; В красив, цвят и възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото. Поръчайте своята папийонка още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Червена папийонка на точки
  22,99 лв. В наличност

  Червена папийонка на точки

  Папийонката е аксесоар, който може да накара всеки мъж да се почувства стилен и елегантен на мига. Особено този модел. Тя е: С високо качество на изработка; В класически, червен цвят на точки и възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото. Поръчайте своята папийонка още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Черна папийонка
  22,99 лв. Изчерпано

  Черна папийонка

  Тази красива папийонка ще добави допълнителна доза стил и елегантност към всяка визия. Тя е: С високо качество на изработка; В класическо черно и възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото. Поръчайте своята папийонка още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Лилава папийонка
  22,99 лв. В наличност

  Лилава папийонка

  Търсите бърз и лесен начин да разнообразите визията си или да добавите цветен акцент към официално облекло? Тази предварително завързана папийонка е идеална за целта. Тя е: С високо качество на изработка; В изискан, тъмно лилав цвят и възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото. Поръчайте своята папийонка...

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Синя папийонка
  22,99 лв. В наличност

  Синя папийонка

  Изискана папийонка, която е предварително завързана и ще направи елегантна всяка визия. Тя е: С високо качество на изработка; В красив, тъмно син цвят и възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото. Поръчайте своята папийонка още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Червена папийонка
  22,99 лв. В наличност

  Червена папийонка

  Канен сте на елегантно събитие или просто искате да разнообразите ежедневното си облекло като го направите една идея по-елегантно? Тогава тази папийонка е вашето решение. Тя е: С високо качество на изработка; В елегантен, червен цвят и възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото. Поръчайте своята папийонка...

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Бежова папийонка
  22,99 лв. В наличност

  Бежова папийонка

  Тази красива папийонка ще добави цветен акцент към облеклото ви и ще ви накара да се почувствате стилни и елегантни. Тя е: С високо качество на изработка; В красив, бежов цвят и възможност за регулиране на размера; Идеална за официален повод и като акцент към облеклото. Поръчайте своята папийонка още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Мини папийонка - кафява
  9,99 лв. В наличност

  Мини папийонка - кафява

  Ако сте от онези мъже, които искат да се открояват, или пък търсите аксесоар за специален повод, тази папийонка е идеалното решение за вас. Тя е: Изработена от висококачествени материали; Идеален аксесоар за всеки стилен мъж; Подходяща и за екстравагантните дами, както и за малки джентълмени. Поръчай своята папийонка още сега!

  9,99 лв.
  Разгледай
 • Мини папийонка - синя
  9,99 лв. Изчерпано

  Мини папийонка - синя

  Папийонката е символ на елегантност за всеки мъж, който иска да прави впечатление с визията си и да изглежда като истински джентълмен. Тя е: Изработена от висококачествени материали; Идеален аксесоар за всеки стилен мъж; Подходяща и за екстравагантните дами, както и за малки джентълмени. Поръчай своята папийонка още сега!

  9,99 лв.
  Разгледай
 • Папийонка - сигнално жълта
  9,99 лв. В наличност

  Папийонка - сигнално жълта

  Папийонката има силата да превърне дори ежедневния тоалет в елегантен. Ако обичате да ходите по-елегантно през деня, папийонката е идеалният аксесоар за вас. Тя е: Изработена от висококачествени материали; В забавен ярък цвят; Идеален аксесоар за всеки стилен мъж. Поръчай своята папийонка още сега!

  9,99 лв.
  Разгледай
Показване на 1 - 17 от 17 артикула

За папийонките

Какво мислите, когато стане въпрос за мъжка мода? Може би едно от първите неща, които изникват в съзнанието ви е папийонката. Наред с останалите елементи от мъжкия гардероб: риза и ръкавели, папийонката е символ на символ и елегантност, който днес можете да откриете във всякакви цветове и размери. Но кое е това, което прави папийонката толкова популярна?

История на мъжката папийонка

Папийонката се появява в мъжкия гардероб в началото на 19ти век като заместител на вратовръзката. За разлика от нея, папийонката е много по-удобна за носене. До средата на 1880 г. мъжката папийонка се превръща в основен елемент в гардероба на всеки уважаващ себе си джентълмен.И след като дълго време се смята, че папийонката е стриктен мъжки аксесоар, то през 20-те и 30-те години на 20-ти век това се променя след като известни актриси като Катрин Хепбърн и Марлийн Дитрих се появяват на светски събития носещи класически „мъжки” папийонки. От създаването и до приемането и като ценен моден аксесоар папийонката е претърпяла много промени във формата и функцията си, надминавайки традиционния стереотип. Тя вече се носи както на официални събития, така и в ежедневието, ако искате да изглеждате по-стилно.

Папийонки - за мъжките папийонки

Папийонка в наши дни:

Аксесоар за всеки, който иска да се откроява

Лишена от ограниченията на миналото, днес папийонката е аксесоар, който е пресъздаден и преработен, за да помогне на всеки, който иска да бъде уникален, да изрази своя личен стил. С огромното разнообразие от цветове и модели, които можете да намерите днес, папийонката има потенциал да се превърне в любим аксесоар. Предпочитана от величия в киното и музиката като Джони Деп , Джъстин Тимбърлейк и Фред Астер , папийонката е аксесоар, който можете да носите дори в ежедневието си. С всички налични опции няма причина да се колебаете да я включите в собствения си стил.

5 причини да изберете папийонка

 1. Създава впечатление

Мъжете, които носят папийонка имат някои общи неща ... най-вече увереност. Тези мъже не само се отличават от останалата част от тълпата, но са склонни да привлекат окото към лицето, което позволява на хората около тях да ги запомнят по-лесно. Папийонката е страхотен аксесоар за всеки джентълмен.

 1. Нямате нужда от допълнително време, за да я завържете

Някои неща изглеждат добре, докато не разберете, че те са непрактични или дори досадно неудобни. С папийонка това няма да ви се случи. Днес вече има толкова много предложения, които са готови за носене, което означава, че няма да прекарате повече от 10 секунди, за да я закопчаете на врата си. Освен това, това е наистина лека и няма да пречи.

 1. Жените ги харесват

Жените харесват уверени мъже. Вземете правилната папийонка, която пасва на лицето ви и я комбинирайте с подходящото облекло,а Вашата дама ще бъде изумена. Жените обичат, когато мъжете се обличат добре, така че защо да не го правите по-често?

 1. Идеална е за подарък

Колко пъти Ви се е случвало да получавате ненужни подаръци, които никога да не използвате? Или пък да подарите на свой близък нещо и след това да се притеснявате дали ще го хареса? В тези моменти, красива папийонка е страхотен приятел. Тя е стилна, удобна и мъжествена. И винаги може да влезе в употреба.

 1. Папийонката повишава IQ-то

Списъкът на известните мъже, носещи папийонка, се състои от академици, инженери, предприемачи, учени, инженери, политически лидери и писатели. Уинстън Чърчил, Алберт Айнщайн, Абрахам Линкълн, Томас Едисон и Марк Твен са само част от тях. Дали те са гении защото са носели папийонки или са носели папийонки защото са били гении?

Как да изберете и носите папийонка

Изберете правилния вид

Изберете вида папийонка, който най-много ви харесва. На пазара ще срещнете 2 основни вида: такива, които трябва сами да завържете и готови, които се захващат с клипс. Първите ще отнемат повече време, а и не винаги сте сигурни, че ще направите правилният възел. При готовите нещата стоят по различен начин. Те са винаги с идеална форма и готови за носене. Трябва само да ги закопчаете около врата си.

 

Формата също е важна

Можете да откриете папийонката във всякакви форми: пеперуда, голяма пеперуда, прилеп, диамантен връх и др. Естествено, пеперудата е най-разпространеният вид. Много мъже дори не знаят за съществуването на останалите. Приблизително 6,5 сантиметра - това е най-универсалният размер и ще работи за всеки повод. Само мъжете с по-големи размери на шията трябва да използват голямата пеперуда, която е с големина около и над 7 сантиметра. Папийонките с по-интересна форма са подходящи за по-екстравагантни или ежедневни събития, а тази с форма диамант, идеална за събитие от висок клас.

 

Различните материи са подходящи за различни поводи

Подобно на Джъстин Тимбърлейк, оставете по-лъскавите тъкани, като коприна и сатен, за случаите, когато трябва да присъствате на по-елегантно събитие. Използвайте памук, лен и вълна за ежедневието и не толкова официални събития.   Както при обикновените вратовръзки, официалните папийонки не подхождат на обикновени ризи, и обратното. Ако не сте сигурни дали вашата папийонка е правилният размер, просто погледнете в огледалото: Краищата на папийонката трябва да се изравнят с най-външните ъгли на слепоочията ви.

Папийонки - как да изберете

 

Изберете правилните цветове

Никога не комбинирайте папийонката с цвета на костюма си. Това не важи в случаите, в които сте поканени на Black Tie събитие, където носенето на черен костюм и черна папийонка е практически задължително. В останалите случаи, изберете едноцветна папийонка в сходен цвят, ако костюмът ви е с повече от един цвят и шарена папийонка, ако костюмът е едноцветен. Така ще създадете интересен акцент и ще направите впечатление.

Още