Мъжки чанти от изкуствена кожа

Съдържа 16 продукта.
Показване на 1 - 16 от 16 артикула
Показване на 1 - 16 от 16 артикула

Мъжките чанти от изкуствена кожа са изключително модерни и бюджетни варианти, т.к. материалът, от който са изработени изглежда автентично, а цената им е доста по-добра. Голяма част от хората не знаят, че понякога, дори, тези чанти от изкуствена кожа са по-издръжливи от тези, които са изработени от естествена кожа.

Изкуствената кожа, която изглежда досущ като истинска, е направена най-често от текстилни тъкани, покрити с полиуретан или пък поливинилхлорид. Моделирана върху естествена кожа, създаваща облик близък до нея без съществени разлики в структурата и усещането - истинско съвършенство. Освен това, едно от основните предимства на мъжките чанти от изкуствена кожа са ниските цени и подчертаната издръжливост. Също, този тип кожа е по-лека и дори по-мека от естествената.

За голямо щастие на “силния пол”, този тип материал не е толкова чувствителен към влага, което означава че грижите по неговото почистване ще са много по-лесни. А, за още по-добра защита, може да закупите специален спрей, който ще образува тънък, невидим, защитен филм след напръскване върху повърхността, предпазвайки я от замърсяване.

Какви мъжки чанти от изкуствена кожа ще откриете тук?

В онлайн магазин vodo.bg сме подбрали различни модели висококачествени мъжки чанти от изкуствена кожа в различни цветове, които ще се харесат на всеки от Вас.

Предлагаме Ви интересни мъжки чанти от изкуствена кожа, които ще се съчетаят перфектно с всеки стил - през рамо, за ръка или през гърдите. Изборът е изцяло Ваш, а предложенията ни - със сигурност, най-добрите!

Защо да изберете мъжка чанта от изкуствена кожа от онлайн магазин vodo.bg?

Мъжката мода за нас е истинско предизвикателство в този забързан свят. Ние, от онлайн магазин vodo.bg, даваме възможност на мъжката част от нашата аудитория да пазарува отговорно като се грижим за Вашия бюджет. А, за благодарност - Вие се грижите етично за природата, както и за животните.

Вие заслужавате най-доброто, а ние Ви го даваме още сега и то на супер цени!

Още