Поръчки и доставка

Обща информация

4.99 лв. до адрес или офис на Еконт!

6.99 лв. до адрес или офис на Еконт

При покупка над 99.99 лв. безплатна доставка !

ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ 0700 200 57

След като сте избрали артикул може да заявите доставка по телефон или чрез системата за поръчки на онлайн магазина. Ако предпочитате втория вариант е необходимо или да се регистрирате или да използвате формата за бърза поръчка за да може да имаме обратна връзка, с цел уточнения по заявката, както и за напред да Ви информираме за нови артикули, промоции, събития...

Доставката се извършва от понеделник до събота само по куриерска фирма Еконт http://www.econt.com/ или Еконт

  • Клиента заплаща куриерската услуга за доставка, която е обявена в сайта 4.99 до офис или 6.99 до адрес, освен в случаите когато получава безплатна доставка.
  • При получаване от Еконт имате право на тест и преглед преди, плащане, като при отказ от получаване клиента заплаща куриерската услуга в двете посоки /отиване - връщане/

Опция за преглед и тест

При получаване, купувача има право за преглеждане и тестване на артикула. При отказ на пратката, трябва да заплати куриерските услуги в двете посоки, освен в случаи, поради вина на продавача. При проблем трябва да се свържете с нас на посочените контакти.

Гаранция

Според закона за защита на потребителите, закупена от нас стока може да се върне в 14- дневен срок при ненарушен търговски вид.

След приемане на поръчката може да очаквате да получите потвърдително обаждане или е-маил от нас. Ще получите артикула в рамките от 1 до 3 работни дни.

Ако възникнат въпроси не се колебайте на се свържете с нас на някой от посочените в сайта контакти.

Относно личните данни, които предоставяте Вие сте защитени от съответния закон. Ние ги използваме с цел да бъдете обслужени и да получите заявката си на посочения от Вас адрес. Използваната информация не се предоставя на трети лица. Фирмата обслужваща магазина е вписана в регистъра на комисията за защита на личните данни под номер 425803. Контакти на държавния орган осъществяващ тази дейност:

 

Адрес: София 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров № 2   
Център за информация и контакти - тел. 02/91-53-518
Приемна - работно време  9:30 - 17:30 ч.
Електронна поща: kzld@cpdp.bg
Интернет страница: www.cpdp.bg

Комисия за защита на потребителя
Телефон на потребителя: 0700 111 22
Електронна поща: info@kzp.bg
Интернет страница: https://kzp.bg

Връщане, замяна, рекламация:

  • Всеки клиент има право в 14- дневен срок да върне артикула обратно. Ако няма конкретна причина за връщане доставката се поема от клиента.
  • Изтеглите формуляр за връщане от тук.
  • В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок от 7 работни дни.
  • При несъответствие на артикула или дефект доставката се поема от VODO.bg
  • При смяна на артикула като размер, клиента поема транспорта в двете посоки: връщане на артикула до нас и доставка на новия, като цената е 9.98 лв.
  • Приемат се само артикули които са в ненарушен търговски вид.
  • Може да ги върнете след като ни позвъните на телефона за контакти.
  • Сумата на артикула ще ви бъде възстановена в 7 дневен срок от деня на получаване при нас по посочена от вас банкова сметка.