Мъжки шалове

Съдържа 7 продукта.
Показване на 1 - 7 от 7 артикула
 • 9,99 лв. В наличност

  Този мъжки шал е идеалното решение за всеки, който иска да му бъде топло през зимата. Този шал ще ви предпази от студа навън. Той е: Направен от висококачествени материали; В сиво и черно; Топъл и удобен. Поръчайте своя зимен мъжки шал още сега! Идеален е и за подарък!

  9,99 лв.
 • 9,99 лв. В наличност

  За всички мъже, които искат да им бъде топло през зимата. Този шал ще ви предпази от студа навън. Той е: Направен от висококачествени материали; В сиво и черно; Топъл и удобен. Поръчайте своя зимен мъжки шал още сега! Идеален е и за подарък!

  9,99 лв.
 • 9,99 лв. В наличност

  За всички мъже, които искат да бъдат стилни и да им бъде топло през зимата. Този шал ще ви предпази от студа навън. Той е: Направен от висококачествени материали; В бежово и черно; Топъл и удобен. Поръчайте своя зимен мъжки шал още сега! Идеален е и за подарък!

  9,99 лв.
 • 9,99 лв. В наличност

  За всички мъже, които искат да им бъде топло през зимата. Този шал ще ви предпази от студа навън. Той е: Направен от висококачествени материали; В кафяво и черно; Топъл и удобен. Поръчайте своя зимен мъжки шал още сега! Идеален е и за подарък!

  9,99 лв.
 • 9,99 лв. В наличност

  Търсите ли нещо, с което да ви бъде топло през зимата? Този шал ще ви предпази от студа навън. Той е: Направен от висококачествени материали; В тъмно синьо; Топъл и удобен. Поръчайте своя зимен мъжки шал още сега! Идеален е и за подарък!

  9,99 лв.
 • 9,99 лв. В наличност

  За всички мъже, които обичат разнообразието. Този шал ще ви предпази от студа навън и в същото време е ярък и забавен. Той е: Направен от висококачествени материали; В жълто и зелено; Топъл и удобен. Поръчайте своя зимен мъжки шал още сега! Идеален е и за подарък!

  9,99 лв.
 • 9,99 лв. В наличност

  Класически цвят и Неангажиращ модел, който позволява носенето по всяко време и с всеки тоалет. Искате да сте елегантен, стилен и да се чувствате достатъчно комфортно в студените зимни дни. Изберете шал Мачо блек, с него наистина ще бъдете номер едно сред женската аудитория. Състав: 100% акрил. Цвят: черно. Размер: 180 см./ 20 см.

  9,99 лв.
Показване на 1 - 7 от 7 артикула