Дамски каскети

Съдържа 9 продукта.
Показване на 1 - 9 от 9 артикула
 • Дамски кожен каскет - кафяв
  29,99 лв. В наличност

  Дамски кожен каскет - кафяв

  Елегантен дамски каскет в кафяв цвят Изработен от 100% естествена кожа Има регулация на размера в задната част

  29,99 лв.
  Разгледай
 • Кафяв дамски каскет с декорация
  34,99 лв. В наличност

  Кафяв дамски каскет с декорация

  Този красив дамски каскет е всичко, от което се нуждаете, за да изглеждате стилна през зимата. Той е:Създаден от 100% естествена кожа; С красива декорация с камъни; В стилен, кафяв цвят.Поръчайте своя дамски каскет още сега!

  34,99 лв.
  Разгледай
 • Дамски каскет от кожа
  34,99 лв. В наличност

  Дамски каскет от кожа

  Искаш ли да ти бъде топло през зимата и в същото време да изглеждаш стилно и елегантно? Ако да, този прекрасен каскет е твоето решение. Той е: С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В нежен цвят и красив, женствен десен. Поръчай своя каскет още сега!

  34,99 лв.
  Разгледай
 • Кафяв дамски каскет от естествена кожа
  34,99 лв. В наличност

  Кафяв дамски каскет от естествена кожа

  Искаш ли да ти бъде топло през зимата и в същото време да изглеждаш стилно и елегантно? Ако да, шапката е задължителен аксесоар, с който трябва да се сдобиеш. Този дамски каскет е прекрасно решение за студените дни. Той е: С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В красив цвят. Поръчай...

  34,99 лв.
  Разгледай
 • Топъл дамски каскет
  34,99 лв. Изчерпано

  Топъл дамски каскет

  Този дамски каскет е прекрасно решение за студените дни. Той е: С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В красив, кафяв цвят. Поръчай своя каскет още сега!

  34,99 лв.
  Разгледай
 • Дамски каскет с тигров десен
  34,99 лв. В наличност

  Дамски каскет с тигров десен

  Този каскет е идеален за дамите, които искат да се открояват през зимата. Той е: С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В красив тигров десен, който привлича вниманието. Поръчай своя каскет още сега!

  34,99 лв.
  Разгледай
 • Елегантен дамски каскет от естествена кожа
  34,99 лв. В наличност

  Елегантен дамски каскет от естествена кожа

  Вярваш ли, че можеш да бъдеш едновременно стилна и да ти бъде топло през зимата? Този дамски каскет е прекрасно решение за студените дни. Той е: С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В красив, бежов цвят. Поръчай своя каскет още сега!

  34,99 лв.
  Разгледай
 • Бежов дамски каскет
  34,99 лв. В наличност

  Бежов дамски каскет

  Шапката е задължителен аксесоар през зимата, ако искаш да ти бъде топло и да си защитена от вятър и студ. Този дамски каскет е прекрасно решение за студените дни. Той е: С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В красив, бежов цвят. Поръчай своя каскет още сега!

  34,99 лв.
  Разгледай
 • Кафяв дамски каскет
  34,99 лв. В наличност

  Кафяв дамски каскет

  Искаш ли да ти бъде топло през зимата и в същото време да изглеждаш стилно и елегантно? Ако да, шапката е задължителен аксесоар, с който трябва да се сдобиеш. Той е: С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В нежен, кафяв цвят. Поръчай своя каскет още сега!

  34,99 лв.
  Разгледай
Показване на 1 - 9 от 9 артикула