Дамски каскети

Съдържа 12 продукта.
Показване на 1 - 12 от 12 артикула
 • Вълнен дамски каскет
  24,99 лв. В наличност
  Нов

  Вълнен дамски каскет

  Размери:
  • 55 см. , 56 см. , 57 см.

  24,99 лв.
  Разгледай
 • Дамски каскет с тока
  64,00 лв. В наличност

  Дамски каскет с тока

  100% естествена кожа Регулация на размера отзад Козирка широка 5 сантиметра

  64,00 лв.
  Разгледай
 • Бежов дамски каскет
  24,99 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Дамски каскет в бежов цвят

  Размери:
  • 56 см. , 57 см.

  Модерен дамски каскет от кашмир Допълнителна вътрешна подплата от хастар Размера се определя според обиколката на главата в сантиметраПри нас ще откриете най-високо качество дамски шапки на добри цени.

  24,99 лв.
  Разгледай
 • Червен дамски каскет
  24,99 лв. В наличност

  Червен дамски каскет

  Размери:
  • 55 см. , 56 см.

  Мека кашмирена материя в ярко червен цвят Вътрешна подплата хастар Номерацията се определя според обиколката в сантиметри Каскета е подходя за Пролет/Есен/ЗимаДоверете се в качеството на продукта и няма да съжалявате!

  24,99 лв.
  Разгледай
 • Дамски кожен каскет - кафяв
  32,99 лв. В наличност

  Дамски кожен каскет - кафяв

  Елегантен дамски каскет в кафяв цвят Изработен от 100% естествена кожа Има регулация на размера в задната част

  32,99 лв.
  Разгледай
 • Дамски каскет от кожа
  39,99 лв. В наличност

  Дамски каскет от кожа

  Искаш ли да ти бъде топло през зимата и в същото време да изглеждаш стилно и елегантно? Ако да, този прекрасен каскет е твоето решение. Той е:С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В нежен цвят и красив, женствен десен.Поръчай своя каскет още сега!

  39,99 лв.
  Разгледай
 • Кремав дамски каскет
  39,99 лв. В наличност

  Кремав дамски каскет

  Искаш ли да ти бъде топло през зимата и в същото време да изглеждаш стилно и елегантно? Ако да, шапката е задължителен аксесоар, с който трябва да се сдобиеш. Този дамски каскет е прекрасно решение за всяка дама. Той е:С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В нежен, кремав цвят....

  39,99 лв.
  Разгледай
 • Кафяв дамски каскет от естествена кожа
  39,99 лв. Изчерпано

  Кафяв дамски каскет от естествена кожа

  Искаш ли да ти бъде топло през зимата и в същото време да изглеждаш стилно и елегантно? Ако да, шапката е задължителен аксесоар, с който трябва да се сдобиеш. Този дамски каскет е прекрасно решение за студените дни. Той е: С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В красив цвят. Поръчай...

  39,99 лв.
  Разгледай
 • Дамски каскет с тигров десен
  39,99 лв. В наличност

  Дамски каскет с тигров десен

  Този каскет е идеален за дамите, които искат да се открояват през зимата. Той е: С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В красив тигров десен, който привлича вниманието. Поръчай своя каскет още сега!

  39,99 лв.
  Разгледай
 • Елегантен дамски каскет от естествена кожа
  39,99 лв. В наличност

  Елегантен дамски каскет от естествена кожа

  Вярваш ли, че можеш да бъдеш едновременно стилна и да ти бъде топло през зимата? Този дамски каскет е прекрасно решение за студените дни. Той е: С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В красив, бежов цвят. Поръчай своя каскет още сега!

  39,99 лв.
  Разгледай
 • Бежов дамски каскет
  39,99 лв. В наличност

  Бежов дамски каскет

  Шапката е задължителен аксесоар през зимата, ако искаш да ти бъде топло и да си защитена от вятър и студ. Този дамски каскет е прекрасно решение за студените дни. Той е: С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В красив, бежов цвят. Поръчай своя каскет още сега!

  39,99 лв.
  Разгледай
 • Кафяв дамски каскет
  39,99 лв. В наличност

  Кафяв дамски каскет

  Искаш ли да ти бъде топло през зимата и в същото време да изглеждаш стилно и елегантно? Ако да, шапката е задължителен аксесоар, с който трябва да се сдобиеш. Той е: С козирка, предпазваща от дъжд и сняг; Топъл и мек, изработен от висококачествени материали – естествена кожа; В нежен, кафяв цвят. Поръчай своя каскет още сега!

  39,99 лв.
  Разгледай
Показване на 1 - 12 от 12 артикула