Нови продукти

 • 59,00 лв. В наличност
  Нов

  Леопардовият принт е любим на всички дами, които обичат да се открояват и да правят впечатление. Ако и ти си такава, то тази стилна шапка е твоят най-добър приятел през студените дни. Тя е: Създадена от 100% естествена кожа; С красив, леопардов принт; Мека, топла и удобна.Поръчай своята шапка още сега!

  59,00 лв.
 • 59,00 лв. В наличност
  Нов

  Искаш ли да бъдеш стилна през студените дни? Това може да се окаже сложна задача, ако нямаш правилните аксесоари. За щастие, тази стилна шапка е тук на помощ. Тя е: Създадена от 100% кожа с естествен косъм; Мека, топла и удобна. С козирка, която да предпазва очите ти; С класически, черен цвят, с които ще бъдеш стилна през цялата зима. Поръчай сега!

  59,00 лв.
 • 59,00 лв. В наличност
  Нов

  Искаш ли да бъдеш стилна през студените дни? Ако да, то тази шапка с козирка от естествена кожа е твоят най-ценен аксесоар през зимата. Тя е: Създадена от 100% естествена кожа; Мека, топла и удобна. С козирка, която да предпазва очите ти; С красив, класически цвят, който ще подхожда на всички твои зимни палта. Поръчай сега!

  59,00 лв.
 • 59,00 лв. В наличност
  Нов

  През зимата, едно от най-важните неща е да ти бъде топло. Ето защо имаш нужда от качествени аксесоари. Тази шапка от естествена кожа е идеална за целта като в същото време ще те прави стилна. Тя е Създадена от 100% естествена кожа; Мека, топла и удобна. С красиви цветове, които ще подхождат на всичките ти зимни палта. Поръчай сега!

  59,00 лв.
 • 135,00 лв. В наличност
  Нов

  Тази стилна и топла шапка е всичко, от което имаш нужда през зимата, за да изглеждаш като истинска дама. Тя е: Създадена от естествен материал -  100% кожа от тюлен; Мека, топла и удобна. С красив, кафяв цвят и сладки декорации. Поръчай тази мека и топла зимна шапка още сега!

  135,00 лв.
 • 120,00 лв. В наличност
  Нов

  Искаш ли да бъдеш стилна през студените дни и в същото време да ти е топло? Ако да, то тази плетена шапка е твоя най-ценен аксесоар през зимата. Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна. С козирка, която да предпазва очите ти; С красиви цветове, черно и кафяво, с които ще бъдеш стилна през цялата зима. Поръчай сега!

  120,00 лв.
 • 120,00 лв. В наличност
  Нов

  Ти си стилна дама, която държи на външния си вид, но през зимата желанието да изглеждаш добре сякаш заспива зимен сън? Ако да, то тази плетена шапка е твоя най-ценен аксесоар, който ще те направи едновременно стилна и ще те пази от студа. Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна. С козирка, която да предпазва очите ти; С красиви...

  120,00 лв.
 • 120,00 лв. В наличност
  Нов

  Искаш ли да бъдеш стилна през студените дни? Ако да, то тази плетена шапка е твоя най-ценен аксесоар през зимата. Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна. С козирка, която да предпазва очите ти; С красиви цветове, бяло и кафяво, с които ще бъдеш стилна през цялата зима. Поръчай сега!

  120,00 лв.
 • 120,00 лв. В наличност
  Нов

  Искаш ли да бъдеш стилна през студените дни? Да привличаш погледите дори при минусови температури? Да ти бъде топло, без да се налага да жертваш стила си?  Ако да, то тази плетена шапка е твоя най-ценен аксесоар през зимата. Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна; С красиви цветове, бяло и сиво, с които ще бъдеш стилна през цялата...

  120,00 лв.
 • 120,00 лв. В наличност
  Нов

  Ти си стилна дама, която иска да се откроява дори и през най-студените дни? Тогава тази шапка е твоят най-ценен аксесоар през зимата.  Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна; С красиви цветове, бяло и черно, с които ще бъдеш стилна през цялата зима. Поръчай сега!

  120,00 лв.
 • 120,00 лв. В наличност
  Нов

  Искаш ли да бъдеш стилна през зимата? Да се открояваш от тълпата и в същото време да ти бъде топло? Да привличаш погледите дори през най-студените зимни дни? Ако да, то тази плетена шапка е твоя най-ценен аксесоар. Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна; С красиви цветове, сиво и червено, с които ще бъдеш стилна през цялата зима....

  120,00 лв.
 • 120,00 лв. В наличност
  Нов

  През зимата е трудно да бъдеш елегантна, особено когато навън е много студено. За щастие имаш тази шапка, която е твоят най-верен приятел през зимата.  Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна; С красив, сив цвят с който ще бъдеш стилна през цялата зима. Поръчай сега!

  120,00 лв.
 • 120,00 лв. В наличност
  Нов

  Искаш ли да бъдеш стилна през студените дни? Да се открояваш от тълпата и в същото време да ти бъде топло? Да привличаш погледите дори при минусови температури? Ако да, то тази плетена шапка е твоя най-ценен аксесоар през зимата. Тя е: Създадена от 100% кожа от чинчила; Мека, топла и удобна; С красиви цветове, бяло и кафяво, с които ще бъдеш стилна през...

  120,00 лв.
 • 29,99 лв. В наличност
  Нов

  Всяка дама иска да изглежда стилна. Но през зимата това е истинско предизвикателство. За щастие, с тази шапка-каскет можеш да бъдеш едновременно елегантна и да предпазиш главата си от студа.   Тя е: В стилен кафяв цвят с мек пух; Създадена от 100% агнешка кожа; Идеална да се съчетае със зимните палта. Поръчай още сега!

  29,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност
  Нов

  Да бъдеш красива и стилна се оказва не толкова лесна задача през зимата, когато единственото, което ти се иска, е да ти е топло.  За щастие, вече имаш тази шапка, която е тук на помощ. Тя е: В стилен бежов цвят с пухче; Създадена от 100% агнешка кожа; Идеална да се съчетае със зимните палта. Поръчай още сега!

  29,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност
  Нов

  Да бъдеш стилна и едновременно с това да ти е топло може да се окаже истинско предизвикателство през зимата. За щастие, вече имаш тази шапка, която е тук на помощ. Тя е: В стилен черен цвят в комбинация с бяло пухче; Създадена от 100% агнешка кожа; Идеална да се съчетае със зимните ти палта. Поръчай още сега!

  29,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност
  Нов

  Да бъдеш стилна и едновременно с това да ти е топло може да се окаже истинско предизвикателство през зимата. За щастие, с тази шапка - калпак можеш да бъдеш едновременно елегантна и да предпазиш главата си от студа. Тя е: В стилен син цвят с пухче; Създадена от 100% агнешка кожа; Идеална да се съчетае със зимните палта и любимите дънки. Поръчай още сега!

  29,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност
  Нов

  Всяка дама иска да изглежда стилна. Но това се оказва не толкова лесна задача през зимата, когато единственото, което ти се иска, е да ти е топло.  За щастие, вече имаш тази шапка, която е тук на помощ. Тя е: В стилен сив цвят с пухче; Създадена от 100% агнешка кожа; Идеална да се съчетае със зимните палта. Поръчай още сега!

  29,99 лв.
 • 19,99 лв. В наличност
  Нов

  Когато навън е студено и вали, тази шапка с козирка е всичко, от което имаш нужда, за да се предпазиш. Тя е: Създадена от 100% естествена кожа; В красив, син цвят, идеален за комбинация с дънки; Удобна и предпазваща главата от студ и влага. Поръчай своята шапка още сега!

  19,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност
  Нов

  Тази ушанка от естествена кожа е твоето най-добро решение за детето ти през студените зимни дни. Тя е: Създадена от 100% агнешка кожа; Защитаваща нежната детска главичка; Удобна, създадена така, че да не пречи на детето да вижда. Поръчай още сега!

  29,99 лв.
Показване на 1 - 20 от 20 артикула