Мъжки гривни

Нови продукти

Най-продавани

Мъжките кожени гривни са един от любимите ни модни аксесоари. Те имат силата да подобрят визията на всяко облекло, като също подчертават Вашата личност. Имайки предвид това, мъжката кожена гривна е един от най-лесните начини да изразите себе си.

Това основно мъжко бижу е символ на елегантната мода. Мъжката кожена гривна е изключително универсален аксесоар, който може да се съчетае безпроблемно с ежедневно или официално облекло. Ако търсите нещо малко по-традиционно, определено изберете такава с по-класически, вечен дизайн. А, в случай че търсите обаче нещо по-изтънчено, заложете на мъжка кожена гривна с по-опростен дизайн, която може лесно да се впише с такъв тип облекло. Понякога, по-малкото е повече.

А, защо да носите мъжка кожена гривна? Ето няколко причини!

Интересните аксесоари винаги привличат вниманието. Може да откриете с изненада, че хора, които дори не познавате, се доближават по-често до Вас, когато носите гривна, която изглежда, че крие страхотна история. Така, че - носенето на мъжка кожена гривна може да е страхотно начало на разговор!

Мъжката гривна е признак на вкус. Много е лесно да се каже, че мъжките кожени гривни не са мъжествени. Въпреки това, ако сте добре запознати с историята, може би си спомняте, че воини и крале са украсявали ръцете си с различни цветове ленти. Този аксесоар с течение на времето от талисман за късмет е преминал към символ на статус, та до днес - моден антрибут.

Мъжките кожени гривни са чудесен начин да добавите малко "цвят" към тоалета си. Поставете любимия аксесоар на китката си към офис облеклото или пък с любимите неделни дрехи за барбекюто в съседния двор.

Бонус съвет - въпреки че няма точно правило, прието е гривните да се носят на доминиращата Ви ръка. Ако носите часовник пък, сложете на другата ръка, за да избегнете надраскване.

Ние от онлайн магазин Vodo сме Ви подготвили разнообразни модели на супер цени. Разгледайте ги още сега!

Още