Дамски портмонета

Съдържа 15 продукта.
Показване на 1 - 15 от 15 артикула
Показване на 1 - 15 от 15 артикула

Аксесоарите са винаги на мода

Няма значение какво сте избрали- портмоне, очила, тиранти, чанта, часовник, за да допълните визията си. Всеки един аксесоар както е и фантастичен, така е и практичен и нужен в ежедневието Ви. Има жени, които не харесват слънчеви очила например, но има и такива, които не могат да излязат навън без тях. Бъдете себе си, не изневерявайте на визията си, а просто се насладете на дамските аксесоари, които предлагаме, защото само при нас ще намерите най-новите и тренди модели.

Какви дамски портмонета ще намерите тук?

Портмонетата, които предлагаме са стилни, компактни и в различни цветове. Не смятате ли, че по портфейла на една жена се разбира много за нея? Той е аксесоар, който ежедневно е виден и то пред много хора. С едно хубаво и стилно, дори и напълно изчистено семпло портмоне, винаги ще направите добро впечатление. Не пренебрегвайте този аксесоар! Той не само че Ви е нужен, но може и да е перфектното допълнение към визията Ви. Ако сте от дамите със сериозна професия, заложете на портмоне в не толкова ярък цвят. Червеният например е винаги класика при дамските портфейли. А ако професията Ви е свързана с изкуството, то смело експериментирайте, ярките и натрапчиви цветове са хипер актуални!

С какво можем да ги съчетаем?

За предпочитане е дамското портмоне да е съчетано с дамската чанта. Ако обаче сте от тези жени, които имат безброй много чанти и не могат да спрат емоциите си и продължават да купуват още и още, то варианта е само един. Заложете на портмоне в неутрален цвят- бежово, бяло или черно. Тези три цвята с какъвто и друг да ги съчетаете, комбинацията ще е отлична. Но най-важното, което не трябва да забравяте при избора на портмоне е практичността му, големината му и обема за лични документи, които може да събере.

Какви са размерите на нашите портмонета?

Всеки аксесоар от нашият каталог има посочени размери в описанието си, а ако не може да откриете тази информация, не се замисляйте и директно се свържете с нашите консултанти. Те ще ви кажат точни размери на портмонето, както и с какви разделения разполага. Ние държим да комуникираме с нашите клиенти и техните поръчки да бъдат изпълнени незабавно.

Не се замисляйте, доверете ни се и поръчайте още сега!

Още