Дамски портмонета

Съдържа 15 продукта.
Показване на 1 - 15 от 15 артикула
 • Калъф за паспорт - черен
  14,99 лв. В наличност

  Калъф за паспорт - черен

  Този аксесоар е чудесно средство да запазите вашия паспорт или лични документи от изхабяване. Изработен от кожа, може да поберете всичко необходимо за вашето пътуване в страната или извън нея. Черния цвят е стандартен и е подходящ както за мъже, така и за жени.

  14,99 лв.
  Разгледай
 • Калъф за паспорт - червен
  14,99 лв. В наличност

  Калъф за паспорт - червен

  Време е за пътешествия? Ами документите ви? Съхранява надеждно и практично. В червен цвят Златист надпис Златисти елементи Декоративни шевове Екологична кожа Направете вашата стъпка към следващото пътуване.

  14,99 лв.
  Разгледай
 • Калъф за паспорт - златист
  14,99 лв. В наличност

  Калъф за паспорт - златист

  Време е за пътешествия? Съхранява надеждно и практично, обвит от екологична кожа. Цвят златист Златист надпис Златисти елементи Декоративни шевове Екологична кожа Направете вашата стъпка към следващото пътуване.

  14,99 лв.
  Разгледай
 • Калъф за паспорт - сив
  14,99 лв. В наличност

  Калъф за паспорт - сив

  Време е за пътешествия? Ами документите ви? Запазете ги, вашите и тези на вашето семейство с този стилен калъф специално за паспорт. Съхранява надеждно и практично, обвит от екологична кожа. Цвят: сив Златист надпис Златисти елементи Декоративни шевове Екологична кожа Само погледнете размера, сверете и направете вашата стъпка към следващото пътуване.

  14,99 лв.
  Разгледай
 • Калъф за паспорт - син
  14,99 лв. В наличност

  Калъф за паспорт - син

  Време е за пътешествия? Ами документите ви? Запазете ги, вашите и тези на вашето семейство с този стилен калъф специално за паспорт. Съхранява надеждно и практично, обвит от екологична кожа. Цвят син Златист надпис Златисти елементи Декоративни шевове Екологична кожа Само погледнете размера, сверете и направете вашата стъпка към следващото пътуване.

  14,99 лв.
  Разгледай
 • Портмоне чанта - кафява
  14,99 лв. В наличност

  Портмоне чанта - кафява

  Този модел е идеалният аксесоар за сватби, приеми и друг тип изискани събития. Той е: С размери: 25 х 13 х 3 см Многобройни раздели за кредитни и дебитни карти,, банкноти и монети Изработен от висококачествена еко кожа в златисто-кафяв цвят В комплекта са включени и два броя метални верижки за носене през рамо Поръчайте още сега своя стилен клъч за...

  14,99 лв.
  Разгледай
 • Портмоне чанта - циклама
  14,99 лв. В наличност

  Портмоне чанта - циклама

  Когато сте поканени на вечерно събитие, имате нужда от малка чанта тип клъч, която да бъде едновременно стилна и способна да побере всичките ви принадлежности. Този модел е точно това, от което имате нужда. Той е: С множество отделения за банкноти и монети Изработен от висококачествена еко кожа Размери: 25 х 13 х 3 см С включени дълга дръжка за през рамо...

  14,99 лв.
  Разгледай
 • Черен лачен портфейл
  14,00 лв. В наличност

  Черен лачен портфейл

  Този стилен дамски портфейл в черно с дизайн ябълка, подходящ за дамите, който предпочитат класиката. Той е: С размери: 21 х 10 х 3 сантиметра Изработен от еко кожа с лачен завършек С раздели за банкноти и раздел за монети с цип С механизъм за отваряне с натискане в двата края Идеален и за подарък. Поръчайте своя стилен, дамски портфейл още днес!

  14,00 лв.
  Разгледай
 • Дамски лачен портфейл
  14,00 лв. В наличност

  Дамски лачен портфейл

  Стилен и елегантен, този портфейл ще ви даде всичко, от което имате нужда. Той е: Голям: с размери: 20 х 10 х 3 см Красив: изработен от еко кожа с брокатен ефект Надежден: с раздели за монети и банкноти С раздели за документи и карти Поръчайте своя стилен портфейл още сега!

  14,00 лв.
  Разгледай
 • Дамски лачен портфейл - портокалов цвят
  14,00 лв. В наличност

  Дамски лачен портфейл - портокалов цвят

  За забавните дами, които харесват ярките цветове, този модел е идеалното решение. Той е: С размер: 20 х 10 х 3 сантиметра Със затваряне с цип С раздел за монети и банкноти С раздел за документи и карти Поръчайте своя нов портфейл с ярък цвят още днес!

  14,00 лв.
  Разгледай
 • Дамски лачен портфейл - сребрист
  14,00 лв. В наличност

  Дамски лачен портфейл - сребрист

  Сребристия цвят винаги е актуален. Той е интересен, лесно се комбинира и се откроява. Ето защо този портфейл в сребристо е идеален за жените, фенки на цвета. Той е: С размери: 20 х 10 х 3 сантиметра Със затваряне с цип от край до край С допълнителна връзка за удобно носене в ръка С раздели за монети и банкноти С раздели за документи и карти

  14,00 лв.
  Разгледай
 • Розов дамски портфейл
  14,99 лв. В наличност

  Розов дамски портфейл

  Малките чанти тип "портфейл" са идеални за вечерни излизания и важни събития. Ето защо този модел е идеален, ако сте поканени на важно събитие. Той е: Изработен от бляскав плат с брокат Размер: 21 х 10 х 6 сантиметра 1 голям раздел и 1 малко джобче Дълга дръжка за през рамо Подходящ за вечерни излизания, бал, сватби и официални събития Поръчайте още сега!

  14,99 лв.
  Разгледай
 • Портмоне Калина
  9,99 лв. В наличност

  Портмоне Калина

  Правоъгълна форма Закопчаване с магнит Дълга дръжка

  9,99 лв.
  Разгледай
 • Портмоне Фани
  9,99 лв. В наличност

  Портмоне Фани

  Дамско портмоне с дълга и къса дръжка Закопчаване с магнит Цвят син

  9,99 лв.
  Разгледай
 • Портмоне Нати
  9,99 лв. В наличност

  Портмоне Нати

  Дамско портмоне в розов цвят Закопчаване с цип Допълнителна дълга дръжка

  9,99 лв.
  Разгледай
Показване на 1 - 15 от 15 артикула