Дамски портмонета

Съдържа 8 продукта.
Показване на 1 - 8 от 8 артикула
 • Портмоне чанта - кафява
  17,99 лв. В наличност

  Портмоне чанта - кафява

  Този модел е идеалният аксесоар за сватби, приеми и друг тип изискани събития. Той е:С размери: 25 х 13 х 3 см Многобройни раздели за кредитни и дебитни карти,, банкноти и монети Изработен от висококачествена еко кожа в златисто-кафяв цвят В комплекта са включени и два броя метални верижки за носене през рамоПоръчайте още сега своя стилен клъч за...

  17,99 лв.
  Разгледай
 • Портмоне чанта - циклама
  17,99 лв. В наличност

  Портмоне чанта - циклама

  Когато сте поканени на вечерно събитие, имате нужда от малка чанта тип клъч, която да бъде едновременно стилна и способна да побере всичките ви принадлежности. Този модел е точно това, от което имате нужда. Той е:С множество отделения за банкноти и монети Изработен от висококачествена еко кожа Размери: 25 х 13 х 3 см С включени дълга дръжка за през рамо...

  17,99 лв.
  Разгледай
 • Калъф за паспорт - сив
  17,99 лв. В наличност

  Калъф за паспорт - сив

  Време е за пътешествия? Ами документите ви? Запазете ги, вашите и тези на вашето семейство с този стилен калъф специално за паспорт. Съхранява надеждно и практично, обвит от екологична кожа. Цвят: сив Златист надпис Златисти елементи Декоративни шевове Екологична кожа Само погледнете размера, сверете и направете вашата стъпка към следващото пътуване.

  17,99 лв.
  Разгледай
 • Черен лачен портфейл
  17,00 лв. В наличност

  Черен лачен портфейл

  Този стилен дамски портфейл в черно с дизайн ябълка, подходящ за дамите, който предпочитат класиката. Той е: С размери: 21 х 10 х 3 сантиметра Изработен от еко кожа с лачен завършек С раздели за банкноти и раздел за монети с цип С механизъм за отваряне с натискане в двата края Идеален и за подарък. Поръчайте своя стилен, дамски портфейл още днес!

  17,00 лв.
  Разгледай
 • Розов дамски портфейл
  17,99 лв. В наличност

  Розов дамски портфейл

  Малките чанти тип "портфейл" са идеални за вечерни излизания и важни събития. Ето защо този модел е идеален, ако сте поканени на важно събитие. Той е: Изработен от бляскав плат с брокат Размер: 21 х 10 х 6 сантиметра 1 голям раздел и 1 малко джобче Дълга дръжка за през рамо Подходящ за вечерни излизания, бал, сватби и официални събития Поръчайте още сега!

  17,99 лв.
  Разгледай
 • Портмоне Калина
  12,99 лв. В наличност

  Портмоне Калина

  Правоъгълна форма Закопчаване с магнит Дълга дръжка

  12,99 лв.
  Разгледай
 • Портмоне Фани
  12,99 лв. В наличност

  Портмоне Фани

  Дамско портмоне с дълга и къса дръжка Закопчаване с магнит Цвят син

  12,99 лв.
  Разгледай
 • Портмоне Нати
  12,99 лв. В наличност

  Портмоне Нати

  Дамско портмоне в розов цвят Закопчаване с цип Допълнителна дълга дръжка

  12,99 лв.
  Разгледай
Показване на 1 - 8 от 8 артикула