Боти и ботуши за зима 2018

 

Боти и ботуши за зима 2018

За стилност на цялостния образ гарантират правилно подбраните зимни обувки. До настъпването на истинската зима остават броени дни, а най-новите зимни модели са вече на нашите онлайн-щандове.

Обувката винаги е била малката визитка на всяка уважаваща себе си жена. През тази зима актуални и модерни ще бъдат моделите, съчетаващи модерен стил, дизайн и удобство. Дали ще предпочетете да разчупите стереотипите или ще изберете строгата класика - ще решите самите вие.

В цветово отношение остават на мода традиционните зимни цветове - черно, кафяво, сиво и техните многобройни нюанси. Модерни са и ботите в червено - ярко, огнено или другата крайност - бордо. За по-смелите дами и за привличане на вниманието се предлагат варианти и в по-цветни съчетания. Ако предпочитате невинната и чиста аристократична класика, ще изберете зимни обувки в бял цвят.

Освен с ципове, шнурове, камъни и брокати, новите модели зимни обувки са с тенденциозно вмъкнати сатенени ленти, връзки и дантели, подчертаващи глезена - секси зона от женското тяло.

За почитателките на сникърсите и класическите зимни кецове са създадени разнообразни модели с платформи и с външни шевове.

За постигане на непосредствен и свободен стил се предлагат актуални каубойски модели боти и ботуши с правоъгълни или заоблени върхове. Ботите са с различни дължини, за да задоволят капризите на всяка дама.

Съвременните модни стилове включват и екстравагантни боти и ботуши. Те могат да бъдат със заострени върхове и високи токове. Така краката изглеждат оптически по-тънки и се създава илюзорна височина.

Съвременните дами със забързан ритъм в ежедневието могат да избират измежду боти и ботуши с равна подметка или със стабилен оформен ток. Моделите отново са с много декорации, шнурове, дантели и други свежи необичайни елементи.

Много модерни са ботите и ботушите с хармонично набрана кожа или велур.

За търсещите домашен уют и топла атмосфера и на улицата, се препоръчват зимни модели кецове и боти с външен естествен или еко пух. Тези предложения са удобни и ефектни за разходки през зимата, за пазаруване и за ежедневно носене от работещи дами.

При подготовка на вашата визия за предстоящите празнични вечери, ви предлагаме да изберете обувки на висок ток и леко заостен връх с модерните нестандартни декорации.

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (5 гласували)

Сподели това