Дамски обувки - Есен 2017

 

Дамски обувки - Есен 2017

Бързо наближават хладните дни и започвате да се чудите, какви обувки са останали от миналата година. Време е да разгледате и новите тенденции. При нас пристигнаха първите няколко модела за есента. Цветовете са дънково синьо, бяло, черно и пудра.

Все още са актуални кецовете със сатенени връзки. За декорация са използвани и камъчета зашити за езика, подметката им е равна. Отзивите на клиентите са че са "доста удобни" и "много красиви".

Кецове с панделка

Кубинките за есента са с лазерно изрязани дупки в горната част и метални елементи по езика. Метелния цип не е само за декорация, може да го отворите за по бързо обуване. Подметката има еластичност при стъпване и са подходящи за всеки ден. Размерите са за дами от 36 до 41, отговарящи на европейския стандарт.

есенни кубинки

Комбинация между златисто и розово ще откриете в спортните ни маратонки. Материята е дишаща и позволява прохлада за краката. Плоските връзки са със златист брокатен ефект.

златисти маратонки

Следете всяка седмица за нови модели в онлайн каталога за жени, мъже и деца. Ако ви харесват нашите обувки може да споделите статията в социалните мрежи.

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (2 гласували)

Сподели това