Как да носим тиранти?

 

Как да носим тиранти?

Тирантите са аксесоар, който никога не излиза от мода. В тази статия ще научите как да изберете подходящи тиранти за вас и как да ги носите.

Още няколко въпроса които ще засегнем са:

  • Какво представляват тирантите?
  • Как да регулирате тирантите?
  • Как да съчетаем тирантите?

Какво представляват

Тирантите са аксесоар, който замества колана и ви помагат да не ви падат панталоните. Те също така са и аксесоар, който предава стил. Те са изработени най- често от ластик, но също така има и модели изцяло от кожа, които не са чак толкова удобни, защото не се разтягат.

Кожени тиранти

Как да закачите тирантите

Най-разпространени са тирантите от ластик с метални или пластмасови щипки. Те се закопчават изключително лесно и бързо като отворите щипката с пръсти и я щтракнете след това.

Щипка за тиранти

Има и модели с илици, за които трябва да имате специални копчета на панталона. Този вид не се среща често.

 

Регулация

Функцията на тирантите е изключително проста, държат задния и предния край на панталона нагоре и не му позволяват да пада. Но също така имат и регулация за да станат на всяка фигура. В повечето случаи се осъществава с метална тока отзад или с регулация на щипките опред.

 регулатор за тиранти

Как да ги съчетаем и с какво да ги носим?

Има много начини да носите тиранти, някой от нашите предложения са:

  • Тиранти с костюм
  • Тиранти с риза
  • Тиранти с тениска

Може да изпробвате и съчетаете всеки един вариант. Хората ги купуват за официални поводи като сватба, кръщене, интервю за работа, но много често в наши дни може да видите и да се носят небрежно на улицата в ежедневен стил.

Избирайте тирантите, според цвета на обувките, каишката на часовника и нека да бъдат контрастни на ризата. За да завършите вашата най- елегантна визия, може да добавите и папийонка или вратовръзка.

 

Ако търсите тиранти, може да разгледате нашите предложения.

Оценка за статията

Оценка: 3.67 / 5 (6 гласували)

Сподели това