Как да се обличаме красиво, удобно и топло

 

Как да се обличаме красиво, удобно и топло

Нека да предположим, че е възможно да бъдете комфортни всеки ден от годината в дрехите, които харесвате и искате да носите, без да се притеснявате от времето и условията. Това е възможно и дори да ви се струва по-трудно да сте модерни и топли през студените месеци, ще откриете разнообразието на зимния гардероб. 

Боти с дебело токче

Боти с дебело токче

Инвестирайте в качествени кожени боти или ботуши, които да са подходящи за дъждовните есенни дни, но и да ви дават известна доза височина с ниско или средно високо дебело токче. Освен удобно и практично, то е особено популярно и разпространено в колекциите на почти всички марки през последните сезони. Няма как да сгрешите с тъмни боти, които може да са или заоблени, или леко издължени в предната част. Това зависи от предпочитанията ви, а и двата варианта са модерни в момента.


Лачена кожа

Коени якета
Изберете новото си зимно палто покрито в лак, вместо традиционните матови материи. Лакът е особено популярен и прави зимната връхна дреха толкова по-интересна и изискана, че няма да пожелаете да го свалите от гърба си. Купете такова, което е с топла подплата, за да не се притеснявате дали ще ви стане студено след края на работния ден. Покажете характер и стил с лачено палто, пристегнато с колан в кръста силуетът е вдъхновен от 60те или 70те, с по-късите или съответно по-дълги модели, а яките са широки или покрити с кожа с косъм.


Рокли за зимата

рокли за зимата
За да не рискувате здравето си старайте се да носите рокли от по-плътни материи, които със сигурност ще ви накарат да се чувствате уютно и топло. Избирайте такива със средна дължина или под коляното пред особено късите модели, а силуетът е по-скоро разкроен и издължен, отколкото тесен и по тялото. Тези рокли са не само модерни в момента, но и ще усетите удобството им пред това винаги да носите тесните си дънки и пуловери. Ако харесвате по-женствения подход заложете на пристегнат с колан в талията модел, такъв с тесни плисета или пък дълги ръкави тип камбана. Ако искате прав и изчистен силует, то може да пробвате да носите рокля или туника върху панталон и да завършите ансамбъла с изискани обувки на токчета.

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (3 гласували)

Сподели това