Как да се справим със студа

 

Как да се справим със студа

Зимата е на вратата ни, а през този сезон категоричният символ на стил са шапките с косъм. Настъпи идеалният момент, в който всички модни почитатели да демонстрират своя моден усет и да се разходят любимите топли шапки в различни стайлингови комбинации. Мечтаният снежен пейзаж, трайно се е настанил на нашите ширини и с радост може да извадим от гардероба винаги актуалните и топли зимни ушанки и традиционни руски шапки, които тази зима се превърнаха в последния писък на модата.

Шапки с косъм от кожа

Много модни марки предложиха нов прочит на традиционната руска шапка, представяйки нови вариации. Този сезон широкополите шапки тип „Федора“ са изместени от ушанките и шапките с кожа и косъм. Освен от естествен косъм, може да откриете страхотни предложения в съчетание от изкуствен косъм, които отново ще ви гарантират топлота и мекота.

Ушанка от лисица

Тази зима модерните ушанки са в натуралните естествени цветове – черно, сиво, червено и бежово, а по-смелите сред вас, могат да заложат на пастелната мекота на розовото. Моделите са обемисти и много пухкави, а предпочитаните кожи са от лисица, заек, енот или вълк.

калпак от естествена кожа

Подобна шапка с косъм е идеална в комбинация с палто, кожено яке или различни плетива. Ушанките и зимните шапки тип „калпак“ могат да бъдат съчетани с всички видове дрехи и палта, с единственото условие да не се съчетават с блузи или якета с твърде големи или обемни яки. Този модел шапка привлича вниманието върху очите, устните и скулите, които изглеждат неустоимо съблазнителни. Комбинирайте я с кожена наметка или вълнено палто.

Топла шапка

Шапка от енот

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (4 гласували)

Сподели това