Как да украсим дома за Коледа и Нова година

 

Как да украсим дома за Коледа и Нова година

С наближаването на празниците идват най- прекрасните и скъпи семейни моменти, когато трябва да се организирате и да украсите дома. Модните стилисти на Vodo ще ви предложат няколко добри идеи за перфектната украса.

Украсата на дома е най- добре да сложите на 6-ти декември Никулден и да махнете на 7-ми януари - Ивановден. Повечето хора, избързват и я слагат още първите няколко дни на декември.

Коледна елха

Последните 10 години масово на пазара се появиха изкуствени елхи, които заместват естествените. Въпреки че са лесни за поддръжка и не изискват постоянно чистене на падналите иглички, няма да усетите аромата на бор и смола, които предлагат естествените. Ако не искате да закупите отсечена, може да закупите и украсите елха в саксия, а след празниците да я посеете в близкия парк или във вашия двор.

коледна елха

Играчките 

По стар обичай, всяка година купувайте по една нова играчка за елхата. Избирайте естествени материали като стъкло, а не пластмасови имитации.

коледни играчки

Коледни лампи

светещи в различни цветови нюанси – Предлагат се всякакви варианти, с които може да украсите елхата или да залепите за прозорец.

Снежинки

Може да си изработите снежинки само от хартия с помощта на ножица. В интернет ще откриете безброй много идеи за тях. Може да ги оцветите или да ги посипете с брокат, за да заблестят.

Хартиени звезди

И запомнете: По Коледа стават чудеса…

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (3 гласували)

Сподели това