Какви часовници са модерни?

 

Какви часовници са модерни?

Харесваме часовниците! Като аксесоар или като вещ, която ни “връща” обратно във времето, определено при всякакви случаи, харесваме това изобретение.

Това си личи и от голямото разнообразие от часовници, които предлагаме в нашия онлайн магазин за вас.

И тук няма да става въпрос за смарт часовници, които ни предлагат от компаниите за телефони или мобилните оператори, нито за онези часовници тракери, които измерват нашите стъпки, път или пулс.

В тази статия, ще стане въпрос за класически часовници, които ни дават стил, увереност и които, просто ни казват времето (което е изключително важно - трябва да сме навреме, навсякъде в това забързано, динамично ежедневие.

Ако четете тази статия, поздравление, вие също като нас се вълнувате от този изключително стилен аксесоар и държите на представянето си.

В този случай, независимо дали притежавате или търсите гъвкав, здрав, тежък хронограф или класически часовник, как ще го носите  - с лятна или зимна рокля, с официален мъжки костюм или със спортен екип, вашият избор на часовник говори много за вас.

Големи, малки, тъмни, черни, лъскави, стоманени, ярко оранжеви, спортни часовници, смарт часовници - никога не е имало толкова много и толкова голям избор. Часовници за велосипедисти, за бягане, за измерване на кръвното налягане… те са толкова много.

С голямо любопитство следим модерното и актуалното, и доста често се снабдяваме с информацията кои и какви са модерните часовници през 2019 година в случая.

Ето защо, направихме добра селекция, която ще ви помогне “да си сверите часовниците” и да се вдъхновите при избора на вашият следващ такъв аксесоар.

И тук няма да става въпрос само за големи брандове, но и за съвсем допустими марки, подобни на които, като дизайн, качество и материали, можете да намерите и на Vodo.bg - мъжки и дамски модели.

Преди да започнете, ето няколко съвета за купуване на часовници, които да имате предвид:

Запомни основните правила. Черна кожена каишка за официално облекло, метална каишка за офиса и часовник с хронограф за уикендите или вашите чести разходки извън работното ежедневие.

И не забравяйте… не винаги е задължително часовникът да е скъп, за да отговаря на вашия стил и разбира се, да ви харесва.Ретрото е тук, за да остане и продължи

Тенденциите от 90-те години, отново взимат превес в наши дни и ни напомнят за доброто старо минало при класическите, елегантни часовници. Сега, те са опора на масовия бизнес в индустрията.

Героите от златната епоха на часовниците - приблизително 40-те години до 70-те години се преосмислят, възстановяват и в някои случаи се пресъздават изцяло за новото поколение, поразено от великолепния дизайн.

Часовници

Блестящ пример за баланс и хармония между ретрото и “новото ретро” е именно новите часовници на TAG Heuer и BREITLING. Единият с хронограф, а другият с чудесно съчетание на цветовете, допринася класа в облеклото на всеки стилен мъж, който държи най-много на този аксесоар.Любимите на всички метални часовници

Casio, Citizen, Seiko са само част от примерите, сред лидерите на часовници с метални каишки, които всички ние много харесваме. Те са класически, подхождат на всичко и са чудесен избор за пръв часовник.

Часовник Citizen

Този Citizen например, е нов спортен часовник. Движението на китката ви влияе на часовника, докато го носите. Въпреки това, той не се “проваля” и не спира да работи, в резултат на по-нетипични действия и премеждия. Той се отличава с корпус от неръждаема стомана, каишка или гривна от неръждаема стомана, както и показване на датата. Дисплеят му е син и свети в тъмни помещения, и нощно време.Часовник Seiko

Seiko също се отличават със стил и доста добър дизайн при металните си часовници. Сред новите актуални модели, те дават избор измежду метална каишка и такъв, който представят като спортната версия и спортен часовник - водоустойчив и доста нужен при нашите спортни занимания.

Часовник TudorТези от вас, които търсят първокачествени швейцарски часовници, трябва да проучат един от новите модели на Tudor, който е автоматичен часовник и благодарение на механичните движения, се самонавива.

Часовник Longines

Дамският, автоматичен модел на Longines Record от Longines сред класически елегантните, съвсем актуални часовници за годината. С 52 диаманта, неръждаема стомана и изчистена класика, той определено се харесва на женската част от привърженичките на часовници. Всеки часовник в колекцията е сертифициран от Швейцарския официален институт за тестване на хронометър, които гарантират точността на движението на часовниците.

Спорт на време

Спортните часовници са доста популярни не само сред спортистите. Те са верен наш помощник в ежедневието и могат да се носят, и на спортно облекло в дните ни.

Часовник Alpina

Актуалните и супер модерни помощници на 2019, определено притежават и допълнителни екстри, като този модел на Alpina - AlpinerX разполага с алтиметър, барометър, температурен датчик, компас и UV сензор. При свързване с мобилно приложение към часовника, може да осигури допълнителни съвети за спортните маняци.

Часовник Casio

Няма как да пропуснем и един от новите, актуални модели часовници на G-Shock. Феновете на бранда, вероятно са запознати с юбилея им миналата година, а този модел е сред тях с предна златна част.

Часовник Ferrari

Aspire е добре проектиран часовник с отличаваща се спортна визия, предвид кончето на… Ферари. Колаборацията се е получила отлична, а резултатът е спортен часовник, който предлага настройки за дата, секунди за движение и втора часова зона - и въглероден циферблат, украсен с най-важното... логото на Ферари

Часовници Seiko

Тоз модел на Seiko е сред актуалните модели на бранда при спортните часовници. Освен функционално, всеки един детайл по дизайна е изпипан и това определено си личи.
Красотата е в семплите неща

Луксозни дамски часовници

Сред актуалните и модерни часовници, също се открояват тези, които са доста изчистени, спортно-елегантни модели. Доста често, сред дамските такива часовници, създателите и дори дамите, добавят и друг вид аксесоар, като например също толкова семпла гривна.

От MVMT определено са се справили с тази задача, та дори няма да се учуди ме, ако са сред тези, които и налагат тази мода.Метален часовник Citizen

Отново се връщаме на Citizen, но този път с наистина класическия и доста семпъл от към дизайн - Stiletto. Изключително тънък, с кварцово покритие, Eco-drive серия, зареждащ се и със слънчевата енергия… това са нещата, които го правят определено часовник на новото поколение.

Швейцарски часовник

88 Ru Du Rhone тук не само 8-ците за безкрайност го правят толкова очарователен. Предлагат през годините наистина страхотни модели, но този нов модел часовник излязъл от този бранд, е наистина впечатляващо семпъл и в същото време изтънчен и спиращ окото.

ЧасовникариДнешните модерни часовници съчетават елегантен дизайн, модерна технология и класическа привлекателност. Ако търсите красив модерен часовник, вие сте попаднали на правилното място. Прегледайте нашата селекция от модерни часовници за мъже и часовници за жени, и превърнете гардероба си с най-съвременния съвременен аксесоар. И не забравяйте…

Историята на часовника

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (8 гласували)

Сподели това