Какви обувки да изберем за зимата?

 

Какви обувки да изберем за зимата?

Зимният сезон е в разгара си и ако все още не сте намерили своя чифт обувки, сме насреща да помогнем! За някои водеща е марка, други държат на качеството на изработка или материалите, от които са направени, обувките им, а трети биха искали да открият бюджетна и здрава обувка, която да има гарантира сухи и топли крака, на добра цена.

Това е причината да се спрем на някои от най-важните неща, на които трябва да обърнете внимание при избора на дамски обувки за зимата.Задължително условие е те да са удобни и топли! Те трябва да изолират максимално краката от студа и снега. Един от основните компоненти при търсенето на вашия чифт зимни обувки е да бъдат водонепромокаеми.

кубинки

Друг важен елемент е наличието на подплата и дълбок грайфер. Хубаво е зимната обувка да бъде с лепена и шита подметка. Златното правило е обувка да бъде с няколко милиметра по-голяма. По-голямата обувка през зимата създава затоплящ ефект.

кубинки за жени

Ботушите с платформа са особено актуални тази зима. Моделите са разчупени с множество ципове, капси и копчета, които ви позволяват да трансформирате обувката по различен начин. Така ще се радвате на няколко различни варианта на вашия зимен чифт обувки, с които успешно да комбинирате ботушите според тоалета си – дънки, пола или рокля. Акценти към обувките могат да бъдат каишки във военен стил и връзки. 

боти с ципове

За тази зима трябва да изберете ботуши с дебел и плътен ток или платформа. Ботушите на платформа освен модерни остават най-практичният избор за тази зима.

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (2 гласували)

Сподели това