Обувките, които всяка жена трябва да има

 

Обувките, които всяка жена трябва да има

Ако живеем според правилата на Кари Брадшоу, тогава никога няма да имаме много обувки. Понякога смятаме, че случаят може да е такъв. Въпреки това може да нямаме бюджет или пространство в килера, за да преминем към нов чифт.

За да направим планирането на вашия гардероб малко по-лесно, ние сме нагласили пет ключови стилове на обувки, които всяка жена трябва да има в гардероба си. Ако се придържате към този сигурен план за обувки, винаги ще имате чифта, от който се нуждаете.

Чифт високи токчета

Високи токчета Vodo

цена на модела: 39.99 лева

Разбира се това са обувките които са на първо място в нашата класация. Червени високи токчета... това е класика. Ние ви представяме модел на широк ток, но задължително трябва да имате и едни Стилето.

Еспадрили за всеки ден

Дамски еспадрили Vodoцена на модела: 29.99 лева

Еспадрилите са подходящи за пролетта и лятото, а защо не и за есента. Този модел изработен от екологична кожа е едно от нашите предложения. Има декорация от метални капси в горната част, които може да комбинирате с колан или чанта.

Летни сандали на ток

Черни сандали на ток

цена на модела 49.90 лева

Когато дойте пролетта или лятото отворени сандали на висок ток са незаменими. Този модел е с височина отзад около 12 сантиметра и с модерен екологичен косъм в предната част. Всяко "високо" начало е трудно, но бързо се свиква.

Спортни кецове

дамски спортни кецове

цена на модела: 28 лева

Всяка дама трябва да има чифт спортни кецове. Те са удобни за всеки ден, за да отпочинат краката от носенето на ток примерно. Може да изберете според сезона нещо цветно и пролетно или заложете на класическо черно.

Топли зимни ботуши

топли зимни ботуши

Цена на модела: 59 лева

Тези ботуши са особено важни за най-студените дни. Те ще ви предпазят ходилата от измръзване. Не забравяйте че велурените модели не са подходящи за мокро време. Ако ще пристъпвате в сняг изберете модел от кожа, която не пропуска вода.

Хвърлете поглед към гардероба, не е нужно да имате хиляди обувки, които да събират прах. Купувайте единствено тези, които мислите че са подходящи за вас и за сезона.

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (4 гласували)

Сподели това