В очакване на Нова година 2016

 

В очакване на Нова година 2016

Остават броени дни до края на тази година. В навечерието на новата 2016 година ние направихме кратка равносметка на изминалата. Годината бе динамична и изпълнена с много новости и въведения:

  1. Промяна на сайта
  2. Добавени са нови категории
  3. Нови партньори
  4. Продажби в Румъния

Като първата най- голяма промяна е смяната на старата система на сайта с нова версия. С тази система искаме да улесним вашия избор и да направим времето прекарано във vodo.bg много приятно. Вече има значително повече възможности да стигнете до любимите с модели и да изберете подходящ размер.

Добавихме и основни категории в дамските аксесоари като дамски часовници. Значително увеличихме предлаганите модели дамски обувки в ниския ценови клас. Също така от скоро започнахме и предлагането на мъжки часовници, като тепърва ни предстои увеличаване на продуктовата гама. Добавени са и детски аксесоари, като през 2016 година предвиждаме и създаването на детска колекция дрехи.

Много нови парньори се свързаха с предложения за взаимна работа. С някой работим успешно, с други не толкова, но се надяваме новата година да ни донесе още много успехи.

Създадохме румънска версия на сайта, като започнахме да предлагаме нашите продукти и там. Вече транспорните фирми в България преминаха границите на страната, като направиха онлайн търговията без граници.

Пожелаваме весело изкарване на 31-ви декември. И успешна 2016 година, която да ви донесе най- вече здраве, щастие и много успехи и покорени върхове в живота. Продължавайте да бъдете наши приятели, защото ние без вас не можем. 

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (3 гласували)

Сподели това