Вечната класика – кубинките

 

Вечната класика – кубинките

През 90-те те бяха емблема на анархията и неподчинението, а днес са атрибут на модерната бунтарка. Кубинките се завърнаха като най-горещият уличен тренд!

В няколко интерпретации, като например легендарният Timberland. Култовата градска обувка на 90-те, създадена да топли краката на работниците, a днес най-харесваният и търсен модел, който присъства във всеки гардероб. Прекрасен модел за ърбан съчетания със скини дънки и карирана риза, класика неподвластна на времето.
timberland

Както и традиционните кубинки с каракул и дебела груба подметка с дълбоки грайфери, изключително подходящи за зимния сезон. Най-важният момент при съчетаване на кубинките с облеклото е те да бъдат на показ. Това ще рече, че най-подходящият модел дънки или панталони, с които да ги носим, остават популярните прилепнали джинси - легинси и джегинси или клинове.  В противен случай, ако скрием кубинките под широки панталони и крачоли, рискуваме да постигнем една прекалено груба и категорично не женствена визия.


Привърженичките на по-женствената визия, могат да заложат на плетиво или флорална рокля, към която като кокетен завършек да разнообразят кубинките си със закачливи чорапи с къдрички.

кубинки

Друг вариант за ефектно съчетание, разбира се, е трендът подчинен на милитъри стила. Тук ще ви бъде нужна парка в цвят каки и барета, която идеално да завършва тематичната „войнишка“ визия, с кокетно и нежно излъчване.  Не е чудно, че дамските дрехи в стил „милитъри“ са в първите позиции на всички модни колекции тази пролет. В случай, че някои дами ги смятат за антипод на женствеността, време е да ви посъветваме да захвърлите предразсъдъците и да се впуснете в търсене на вашия модел кубинки, с който да демонстрирате модния си усет и заедно с това да бъдете винаги „на сухо и топло“.

милитъри

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (2 гласували)

Сподели това