Черни дамски пантофи

Съдържа 2 продукта.
Показване на 1 - 2 от 2 артикула

Мечтаете ли си към края на работното време как ще се приберете в къщи и ще пъхнете краката си в удобните пантофи? През студените зимни месеци чувствате дома си най-уютен. В него си почивате и се отпускате след тежкия ден, изпълнен с ангажименти. Краката ви имат нужда да се стоплят и да си починат.

Какво ви предлагат нашите модели?

С голямо внимание сме подбрали за вас различни модели красиви зимни пантофи. Всички те са с топла подплата, за да сгреят ходилата ви веднага щом ги обуете. Повечето от тях са от естествена кожа и това ги прави изключително дълготрайни. Пришитият мек пух, освен че ги прави красиви и шикозни, допринася още повече за комфорта, който те създават. Подметката е по-висока в задната част и отговаря на всички препоръки на ортопедите. Изработена от полиуретанов материал, тя не позволява да се подхлъзнете случайно върху мокрите плочки. Стелката е толкова мека, че създава усещане, че ходите по мек килим. Моделът с принтирани сладки кученца ще ви създаде страхотно настроение в контраст със студеното мрачно време навън. Те са чудесен избор за тийнейджърка.

Всички наши предложения са стилни и красиви и са достойни за подарък. С такъв подарък ще засвидетелствате лично отношение и ще покажете, че мислите за комфорта на вашата близка.

Комфорт, топлина и уют, това е всичко, от което имате нужда у дома!

Още