Черни дамски пантофи

Съдържа 5 продукта.

Избери размер / цвят

Избери размер
Показване на 1 - 5 от 5 артикула
 • Дамски домашни пантофи - черни
  16,99 лв. В наличност

  Дамски домашни пантофи - черни

  Размери:
  • 36 , 37 , 40

  Домашните пантофи често са нещото, което Ви кара да се отпуснете след тежък ден навън. Тези домашни пантофи са всичко, от което се нуждаете, за да релаксирате пълноценно. Те са:Направени от висококачествени материали; В черно с красива картинка - кученце; Топли и удобни.Поръчайте своите домашни пантофи още сега!

  16,99 лв.
  Разгледай
 • Домашни пантофи с естествен косъм
  50,00 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Домашни пантофи с естествен косъм

  Размери:
  • 37 , 39

  Домашните пантофи са едно от нещата,които превръщат дома в уютно местенце, на което нямаш търпение да се прибереш. Ето защо тези домашни пантофи са наистина специални. Те са:Създадени от естествена кожа с косъм; С мека и топла вътрешна част; В стилен, черен цвят.Поръчай своите топли домашни пантофи още сега!

  50,00 лв.
  Разгледай
 • Дамски пантофи от кожа
  39,99 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Дамски пантофи от кожа

  Размери:
  • 40

  Високо качество от Vodo Горна част от естествена агнешка кожа Подметка: полиуретан Височина при петата: 4 сантиметра

  39,99 лв.
  Разгледай
 • Пантофи от естествена кожа
  39,99 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Пантофи от естествена кожа

  Размери:
  • 37 , 38 , 39

  100% естествена кожа Черен цвят Височина на подметката 4 см. Подходящи за дома

  39,99 лв.
  Разгледай
 • Домашни пантофи от естествена кожа
  39,99 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Домашни пантофи от естествена кожа

  Размери:
  • 37 , 39 , 40

  Пантофи за дома Черен цвят с червени елементи 100% естествена кожа Полиуретанова подметка Височина при петата: 4 см.Топъл и удобен модел за всекидневно обуване. Стелката е от обърнат агнешки косъм.

  39,99 лв.
  Разгледай
Показване на 1 - 5 от 5 артикула

Мечтаете ли си към края на работното време как ще се приберете в къщи и ще пъхнете краката си в удобните пантофи? През студените зимни месеци чувствате дома си най-уютен. В него си почивате и се отпускате след тежкия ден, изпълнен с ангажименти. Краката ви имат нужда да се стоплят и да си починат.

Какво ви предлагат нашите модели?

С голямо внимание сме подбрали за вас различни модели красиви зимни пантофи. Всички те са с топла подплата, за да сгреят ходилата ви веднага щом ги обуете. Повечето от тях са от естествена кожа и това ги прави изключително дълготрайни. Пришитият мек пух, освен че ги прави красиви и шикозни, допринася още повече за комфорта, който те създават. Подметката е по-висока в задната част и отговаря на всички препоръки на ортопедите. Изработена от полиуретанов материал, тя не позволява да се подхлъзнете случайно върху мокрите плочки. Стелката е толкова мека, че създава усещане, че ходите по мек килим. Моделът с принтирани сладки кученца ще ви създаде страхотно настроение в контраст със студеното мрачно време навън. Те са чудесен избор за тийнейджърка.

Всички наши предложения са стилни и красиви и са достойни за подарък. С такъв подарък ще засвидетелствате лично отношение и ще покажете, че мислите за комфорта на вашата близка.

Комфорт, топлина и уют, това е всичко, от което имате нужда у дома!

Още