Дамски чехли 39 размер

Съдържа 11 продукта.
Показване на 1 - 11 от 11 артикула

Ако се притеснявате, че чехлите са обувки, с които не бихте изглеждали достатъчно шик, то много грешите. Съвременните дизайнери чудесно се грижат да придадат този вид обувки модерна визия, така че всяка дама да може да си създаде ослепителен външен вид. И ако при избора освен на дизайна, обърнете внимание и на качеството на материалите и комфорта на модела, то със сигурност ще имате чифт удобни летни обувки.

Какъв модел да изберем

Ниските чехли са удобни и може да се носят с всяко облекло. Някои дами пренебрегват комфорта, за да бъдат „ модерни“ и залагат само на обувки с висок ток. Но това най-често създава дискомфорт и невъзможност да приключите деня си както сте планирали. В летните жеги краката често се подуват и затова ниските чехли са много ценен избор.

Предлагаме ви достатъчно такива модели с различен дизайн и цветове. Някои от тях присъстват в няколко цвята, за да може да си изберете възможно най-подходящия. За любителките на високите обувки сме подбрали няколко модела с висока платформа. Някои от тях са лъскави и блестящи и са напълно подходящи за светски събития съчетани с красив тоалет. Ортопедичните ни чехли са много шик и са много подходящи за много ходене или продължителни танци.

Преживейте лятото без притеснение, с много емоции и добро настроение!

Още