Дамски гуменки 39 размер

Съдържа 2 продукта.

Избери размер / цвят

Показване на 1 - 2 от 2 артикула
 • Гуменки за жени
  25,00 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Гуменки за жени

  Размери:
  • 37 , 38 , 39

  Черно-бели дамски гуменки, подходящи за спорт и свободно време. Този модел е с ниска и удобна подметка и завързване с плоски връзки.  Разгледайте всички модели дамски гуменки и маратонки от Vodo.bg

  25,00 лв.
  Разгледай
 • Черни гуменки със сребристо
  25,00 лв. В наличност

  Черни гуменки със сребристо

  Размери:
  • 36 , 37 , 38 , 39

  Кой са най-предпочитаните спортни обувки? Разбира се това са гуменките. Модела изработен от екологична кожа в черен цвят във сребристи елементи.Плоски връзки за бързо и здраво завързване Равна и удобна при стъпване подметка Подходящи за спорт и свободно време За сезон: Пролен, Лято и Есен

  25,00 лв.
  Разгледай
Показване на 1 - 2 от 2 артикула

Днес модата е много по-различна

И естествено, човечеството се развива и всичко се променя. Докато преди години гуменките се използваха само за спорт, комбинирани с анцуг, днес те са неразделна част от ежедневието. Съвременните дами вече мислят не само за визията, но и за комфорта си. И какво по-хубаво от това вечер в къщи да се прибере една усмихната жена, която да прегърне семейството си.

Няколко причини да купите 39 номер

С лекота ще изпълните всички ангажименти от натовареното си ежедневие. Качествените материали, създаващи удобство в комбинация с гъвкавата подметка ще ви осигурят стабилност във всяка стъпка. Нашите модели лесно се комбинират цветово с тоалета ви и могат да се носят през по-голямата част от годината. Вариантите в синьо чудесно пасват с любимите дънки. Задължително ги пробвайте и с дънкова пола или рокля.

Гуменките са най-добрият вариант за прекарване на свободното време. Обувайте ги навсякъде, където искате да се чувствате комфортно.

Комфорта е здраве, а здравето е настроение!

Още