Дамски ръкавици XL размер

Съдържа 3 продукта.
Показване на 1 - 3 от 3 артикула
 • Дамски ръкавици Каре - бордо
  22,99 лв. В наличност

  Дамски ръкавици Каре - бордо

  Размери:
  • XL , S

  Ръкавиците са един от най-важните аксесоари през зимата. Те са топли, удобни и стилни. Ето защо тези ръкавици трябва да бъдат следващата ви покупка. Те са: Изработени от висококачествени материали; В красиво каре в червено; Стилни и топли, идеални за студените дни. Поръчайте своите ръкавици още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Дамски ръкавици Каре - циклама
  22,99 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Дамски ръкавици Каре - циклама

  Размери:
  • XL

  Студът, вятърът и снегът през зимата могат да изсушат и повредят нежната кожа на ръцете. Ето защо ръкавиците са един от най-важните аксесоари през зимата. Те са топли, удобни и стилни. Те са: Изработени от висококачествени материали; В красив цвят, каре в цикламено и лилаво; Стилни и топли, идеални за студените дни. Поръчайте своите ръкавици още сега!

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Ръкавици от естествена кожа - дамски
  27,99 лв. В наличност

  Дамски ръкавици от естествена - тъмно сиви

  Размери:
  • XL , S

  През зимата ръцете са най-уязвими, защото са подложени на студ, вятър, дъжд и сняг. Ето защо имат нужда от защита, която ще ги поддържа все така красиви и нежни. Тук на помощ идват тези стилни ръкавици. Те са: Изработени от висококачествени материали; В красив, тъмно сив цвят; Стилни и топли, идеални за студените дни. Поръчайте своите ръкавици още сега!

  27,99 лв.
  Разгледай
Показване на 1 - 3 от 3 артикула