Дамски зимни комплекти

Съдържа 10 продукта.
Показване на 1 - 10 от 10 артикула
 • 29,99 лв. В наличност

  Този топъл комплект е идеален за всяка дама, която иска да бъде стилна през зимата. Той е: Съставен от шапка, шал и ръкавици; Изработен от мека и топла материя в бяло; Идеален, за да ви бъде топло през студените зимни дни. Поръчайте своя комплект още сега!

  29,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност

  Искаш ли да ти бъде топло през зимата и в същото време да бъдеш стилна? Тогава избери този красив, зимен комплект. Той е: Съставен от шапка, шал и ръкавици; Изработен от мека и топла материя в стилно черно; Идеални, за да ти бъде топло през студените зимни дни. Поръчай своя комплект още сега!

  29,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност

  Този топъл комплект е идеален за всяка дама, която иска да бъде стилна през зимата. Той е: Съставен от шапка, шал и ръкавици; Изработени от мека и топла материя в бяло и синьо; Идеални, за да ви бъде топло през студените зимни дни. Поръчайте своя комплект още сега!

  29,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност

  Зимата може да бъде смразяваща и студена или топла и прекрасна. Този комплект е твой най-добър приятел, ако искаш едновременно стил и топлина. Той е: Съставен от шапка, шал и ръкавици; Изработени от мека и топла материя в кафяво и оранжево; Идеални, за да ви бъде топло през студените зимни дни. Поръчайте своя комплект още сега!

  29,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност

  Този топъл комплект е идеален за всяка дама, която иска да бъде стилна през зимата. Той е: Съставен от шапка, шал и ръкавици; Изработени от мека и топла материя в черно и бяло; Идеални, за да ви бъде топло през студените зимни дни. Поръчайте своя комплект още сега!

  29,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност

  Този комплект е твой най-добър приятел, ако искаш едновременно стил и топлина през зимата. Той е: Съставен от шапка, шал и ръкавици; Изработени от мека и топла материя в бял цвят; Идеални, за да ви бъде топло през студените зимни дни. Поръчайте своя комплект още сега!

  29,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност

  Искаш ли да бъдеш стилна и сладка през зимата като в същото време ти е топло и удобно? Ако да този комплект е идеален за теб. Той е: Съставен от шапка, шал и ръкавици; Изработени от мека и топла материя; Идеални, за да ви бъде топло през студените зимни дни. Поръчайте своя комплект още сега!

  29,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност

  Искаш ли да ти бъде топло през зимата и в същото време да бъдеш стилна? Тогава избери този красив комплект.  Той е: Съставен от шапка, шал и ръкавици; Изработени от мека и топла материя в сладък, розов цвят; Идеални, за да ви бъде топло през студените зимни дни. Поръчайте своя комплект още сега!

  29,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност

  Този топъл комплект е идеален за всяка дама, която иска да бъде стилна през зимата.   Той е: Съставен от шапка, шал и ръкавици; Изработени от мека и топла материя в красив, зелен цвят; Идеален, за да ви бъде топло през студените зимни дни. Поръчайте своя комплект още сега!

  29,99 лв.
 • 29,99 лв. В наличност

  Зимата може да бъде смразяваща и студена или топла и прекрасна, всичко зависи от това какви аксесоари ще избереш за зимните дни. Този комплект е твой най-добър приятел, ако искаш едновременно стил и топлина.  Той е: Съставен от шапка, шал и ръкавици; Изработени от мека и топла материя; Идеални, за да ви бъде топло през студените зимни дни. Поръчайте своя...

  29,99 лв.
Показване на 1 - 10 от 10 артикула