Гребени и четки за коса

Съдържа 7 продукта.
Показване на 1 - 7 от 7 артикула
Показване на 1 - 7 от 7 артикула

Най-добрата инвестиция за Вашата красива и здрава коса е правилната четка или гребен. Но, какво да изберем? Нека първо се погледнем и определим нашия тип коса - къдрава, чуплива или пък права!

Четката с естествен косъм

Тя има структура, подобна на човешката коса. Всичко това я прави изключително нежна към косата. Също така, такъв тип разпределят много добре себума на скалпа по цялата дължина на косата, което от своя страна предпазва структурата на косъма от изсушаване. Подходяща е за чувствителна, фина коса, както и за такава, която се нуждае от допълнителен блясък.

Какъв гребен да изберем?

Неговите зъбци са раздалечени и това помага на къдриците да запазят естествената си форма. Получавате лесно и нежно разплитане, като винаги започвате отдолу-нагоре. Гребенът с широки зъбци също е чудесен за оформяне и разплитане на мокра коса, защото се плъзга бързо и приятно.

Класическа пластмасова четка.

Нейните влакна са изключително деликатни към скалпа. С пластмасовата четка се предотвратява статичното електричество или т.нар. фриз ефект. Перфектното допълнение към грижата за по-мазна коса. Подходяща е за дълги, по-фини типове коса, търсещи повече обем.

Четка за разплитане.

Ние ги наричаме тип "таралеж", защото приличат на това симпатично животинче! Гъвкавите пластмасови влакна са подходящи за коси с различна дължина. Дори най-трудните възли са разплитане вече не са проблем, а накъсването на всеки косъм е в историята.

Мултифункционалните кръгли четки се предлагат в различни диаметри и наистина създават страхотен обем, но също така - могат да служат за изправяне със сешоар. Подходящи са за фина, отпусната коса, нуждаеща се от обем, без значение къса или дълга.

Не е необходимо да отделяте огромни суми за това, а да подберете правилната за Вашата коса. В онлайн магазин vodo.bg сме подбрали най-добрите варианти и то на страхотни цени!

Още