Мокасини 41 размер

Съдържа 1 продукт.
Показване на 1 - 1 от 1 артикул
Показване на 1 - 1 от 1 артикул

Познавате ли по-удобни обувки? Не, нали! Те неслучайно са едни от най-старите обувки в историята на човечеството и са стигнали до наши дни. Началото им започва от индианците в Северна Америка и са представлявали две парчета кожа пришити заедно и прибрани с шнур. С течение на еволюцията мокасините значително се променят от изискванията на времето, а понякога просто заради модата.

Защо да изберете мокасини 41 номер

Te са не само практични, но и изглеждат стилно. Чудесно се комбинират с различни тоалети и ще подчертаят вкуса ви. Всички модели са страхотни и можете да ги обуете за всеки повод: от бизнес до романтичен.

Показваме ви разнообразие от материи: естествена кожа, велур, текстил, мрежеста материя. Със сигурност всеки господин може да намери любимия си цвят тук.

Какви цветове предлагаме

Ако обичате топлата гама имате избор между екрю, бежово, масленозелено, светлокафяво и тъмно кафяво. Ако сте любител на синьото и търсите удобен чифт, който да съчетаете с любимите мъжки дънки, имате избор между няколко сини цвята. А за класиците предлагаме черни мъжки мокасини и сиво.

Изберете вашият модел и цвят и бъдете сигурни, че това са най-комфортните обувки!

Още