Мокасини 45 размер

Съдържа 1 продукт.
Показване на 1 - 1 от 1 артикул
 • Елегантни мокасини - кафяви
  84,00 лв. Продукта е наличен в няколко варианта

  Елегантни мокасини - кафяви

  Размери:
  • 40 , 44 , 45

  Мокасините са едни от най-модерните и харесвани обувки в момента. Все още нямаш този тип обувки в колекцията си? Е, време е да се снабдиш с един чифт, защото те са:Универсални, могат да бъдат съчетани с всичко; Изключително нашумели в момента обувки; Стилния и елегантен кафяв цвят има силата да раздвижи всяка визия.Поръчай още сега нашите елегантни и...

  84,00 лв.
  Разгледай
Показване на 1 - 1 от 1 артикул

Повече информация за тях

Познати от далечни времена, мокасините са претърпели дълга еволюция докато достигнат до наши дни и се превърнат в най-универсалната обувка в мъжкия гардероб. Измислени от индианците от две парчета кожа, за да предпазват краката им, в днешно време предназначението на мокасините далеч не е само това. Докато единствената цел на създателите им е била да бъдат удобни, издръжливи и безшумни по време на лов, в днешния модерен свят вече далеч не е така.

Модерните обувки са с несравнимо качество и са много по-подходящи в ежедневието, в сравнение с техните предшественици. Днешните мокасини са с отделна гъвкава подметка и имат много по-широко приложение в разнообразния мъжки свят.

Какви модели мокасини 45 номер предлагаме

Мокасините, които сме подбрали са подходящи за есента и пролетта, защото това са любимите им сезони. Материите от естествена кожа и велур са съчетани с типичните мъжки цветове: черно, синьо, сиво и бежово. Различни модели: с връзки, без връзки, с шнур, за да има избор за всеки вкус. Не сме забравили и за лятото. За горещите летни месеци са подходящи моделите от текстилна дишаща и мрежеста материя. Те са подходящи за всички ваши ежедневни дейности и за заслужената ви ваканция.

Нашите обувки чудесно ще се впишат във вашия стил и ще се погрижат за комфорта на краката ви. Независимо къде и как прекарвате деня си: в офиса, на почивка или навън в непрекъснато движение, не забравяте, че това са най-удобните и универсални обувки.

Ето защо когато обувките прилягат, те са истинска инвестиция!

Още