Обеци

Съдържа 19 продукта.
Показване на 1 - 19 от 19 артикула
 • Висящи обеци
  28,99 лв. В наличност

  Висящи обеци

  Всяка жена обича бижута, а обеците са един страхотен подарък. Нашия модел е изработен от висококачествена благородна стомана, а в долната част има големи камъни цирконий.Подходящи са за официални поводи Лесно и бързо слагане и свалянеМодния бранд Vodo предлага голямо разнообразие от дамски бижута на ниски цени.

  28,99 лв.
  Разгледай
 • Екстравагантни обеци
  29,99 лв. В наличност

  Екстравагантни обеци

  Обеци изработени от медицинска стомана с камъчета цирконий Високо качество на достъпна цена Разгледайте всички обеци в нашата колекция дамски бижута.

  29,99 лв.
  Разгледай
 • Елегантни перлени обеци
  28,99 лв. В наличност

  Елегантни перлени обеци

  Перлени обеци Модерен дизайн Ниска цена Високо качество

  28,99 лв.
  Разгледай
 • Бели кристални обеци със златно покритие
  16,99 лв. В наличност

  Бели кристални обеци със златно покритие

  Размер на обеците: 6 мм. Включете към своя чаровен стил кристалните обеци. Белият им, почти прозрачен цвят, е началото към съвършенството. Всяка обеца в двойката разполага с кръгли блестящи камъни. Спадат към класическия стил, което улеснява избора на другите аксесоари и дрехи. Пречупват се от светлината.

  16,99 лв.
  Разгледай
 • Дамски обеци с кристали и златно покритие
  22,99 лв. В наличност

  Дамски обеци с кристали и златно покритие

  Обеците с кристали привличат вниманието и допълват всичко в гардероба ви. С тях ще създадете закачлив смут у околните. Бъдете смели и дръзки и изберете обеци с кристали с розов цвят и със златно покритие, наподобяващи феерия на цветен букет. Цялата им форма е неправилна и това ги прави още по-нестандартни и оригинални. Истинска находка. Размер: 14 мм./ 8 мм.

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Виолетови обеци с кристали и златно покритие
  22,99 лв. В наличност

  Виолетови обеци с кристали и златно покритие

  Отключете в пълна сила женската си чаровност с уникални обеци с кристали. Те са красиви и ултра забележителни. Имат струпване на малки камъчета, които блестят поотделно и същевременно се преливат в едно цяло. Имат собствен цвят, но могат да отразяват слънчевата и лунната светлина. Двойката обеци стократно увеличава усещането за светлина и я раздава...

  22,99 лв.
  Разгледай
 • Обеци Виолета с кристал и златно покритие
  16,99 лв. В наличност

  Обеци Виолета с кристал и златно покритие

  Кристалните обеци ,,Виолета’’ са с наситен цвят и лъчисто излъчване. Закачливият лилав отенък придава завършеност на целия дизайн. Формата им е кръгла и средна по големина. Полирани са с истинско злато. Висококачествена изработка с гарантирано качество. Съчетават се както с екстравагантни бижута, така и с класически. Носят се със златни, сребърни и...

  16,99 лв.
  Разгледай
 • Обеци с перли и цирконий
  27,99 лв. В наличност

  Обеци с перли и цирконий

  Дамските бижута на Vodo са известни със своя уникален дизайн, който се предлага на достъпна цена. Размер на обеците: 13 мм. / 13 мм.

  27,99 лв.
  Разгледай
 • Перлени обеци Лейла
  27,99 лв. В наличност

  Перлени обеци Лейла

  Дамски перлени обеци с размер 2.9 см на 1.2 см. Висококачествена изработка Артикула се доставя в луксозна опаковка Продукта не отделя вредни соли

  27,99 лв.
  Разгледай
 • Дамски обеци с перли
  20,99 лв. В наличност

  Дамски обеци с перли

  Обеци с камъни и перли от колекция дамски бижута на Vodo. Модела е изключително изискан, изработен от ювелирна сплав с високо качество и позлатено връхно покритие. Модела пристига в подаръчна опаковка от кадифе. Размер: 16 мм. на 10 мм.

  20,99 лв.
  Разгледай
 • Обеци с висящи перли
  28,99 лв. В наличност

  Обеци с висящи перли

  Дамски обеци с изискани перли Размер: 41 мм. на 8 мм. Модела се доставя в луксозна опаковка.

  28,99 лв.
  Разгледай
 • Обеци Flowers
  27,99 лв. В наличност

  Обеци Flowers

  Позлатени дамски обеци с размер 30 мм. Модела е подходящ за всеки повод. Доставя се с изискана торбичка от кадифе

  27,99 лв.
  Разгледай
 • Сребристи обеци Ванеса
  18,99 лв. В наличност

  Сребристи обеци Ванеса

  Сребристи дамски обеци с фино златно покритие; Изработката е от ювелирна сплав; Не дразни кожата; Не отделя вредни николови соли; Поръчката пристига с луксозна подаръчна торбичка

  18,99 лв.
  Разгледай
 • Златисти обеци Ванеса
  18,99 лв. В наличност

  Златисти обеци Ванеса

  Изящни дамски обеци със златиста позлата; Модел с размер: 16 мм. на 15 мм. Получавате поръчката в луксозна торбичка от кадифе.

  18,99 лв.
  Разгледай
 • Обеци Алина
  26,99 лв. В наличност

  Обеци Алина

  Луксозни дамски обеци, инкрустирани с цирконий; Размера на модела е 39 мм. на 21 мм.; Получавате бижуто в торбичка от кадифе.

  26,99 лв.
  Разгледай
 • Обеци перла и цирконий
  26,99 лв. В наличност

  Обеци перла и цирконий

  Дамски обеци с перла и малки камъни цирконий Златно покритие Размер: 19 мм. на 15 мм. Продукта се доставя в подаръчна опаковка от кадифе.

  26,99 лв.
  Разгледай
 • Перлени обеци
  27,99 лв. В наличност

  Перлени обеци

  Златисти перлени обеци Висококачествена сплав Размер на модела: 27 мм./ 13 мм. Изискана торбичка за подарък

  27,99 лв.
  Разгледай
 • Обеци златисти диамантени лебеди
  20,99 лв. В наличност

  Обеци златисти диамантени лебеди

  Дамски обеци във формата на лебеди. Горно 18- каратово покритие и качествена сплав, която не отделя никелови соли. Обеците са подходящи за всяка дама, която иска да блесне с уникалност и стил. Размер на обеците: 14 мм. на 12 мм.  Получавате продукта в торбичка от кадифе

  20,99 лв.
  Разгледай
 • Обеци Диамантени лебеди
  20,99 лв. В наличност

  Обеци Диамантени лебеди

  Дамски обеци във формата на лебед, инкрустирани с кристали. Изработени са от висококачествена ювелирна сплав със фино 18- каратово розово златно покритие. Обеците са с размери 14 мм. на 12 мм. Модела е подходящ за изискани дами със стил. Получавате пратката в комплект с подаръчна торбичка от кадифе.

  20,99 лв.
  Разгледай
Показване на 1 - 19 от 19 артикула

Знаеш ли, че обеците се смятат за перфектния аксесоар?

Да, това са най-изисканите дамски бижута. Само те успяват да акцентират върху лицето и погледа, като придават очарование и загадъчност. Затова едва ли съществува жена, която може да се откаже от тях.

Какви са модните тенденции


През настоящия сезон размерът има значение. Обемни и висящи, те са истински хит това лято. Според модните дизайнери, трябва да са големи, масивни, привличащи погледа. Тази тенденция важи за всички аксесоари и ще ни съпътства през цялата година. Колкото по-големи и по-луксозни са, толкова по-добре!

Ще продължават да се носят халки, както и повече обици на ушите - малки, в различни форми и цветове. Много дълги, с перли и камъни, с геометрични фигури и стилизирани цветя, те трябва да подчертават индивидуалността и да създават желания имидж. Актуална е комбинацията от розово и светлосиньо, както и флоралните мотиви. Разнообразните дизайнерски решения ти предоставят възможност да бъдеш дръзка, спонтанна, впечатляваща и да се радваш на пълната свобода, която модата ти предоставя.

Как да избереш най-подходящите

Най-важните фактори, определящи избора са:

 • лични предпочитания;
 • повод;
 • модел;
 • стил;
 • материал;
 • изработка;
 • цена.

При покупката е необходимо да обърнеш внимание не само на дизайна, но и доколко добре са фиксирани камъните и дали закопчаването е здраво, безопасно и надеждно. Обеците с малки камъчета се съчетават добре с всекидневното облекло, а ефектните варианти са подходящи за официални случаи. Възрастта е второстепенен фактор, но на дамите на зряла възраст са предназначени по-обемните, изработени от благородни метали и скъпоценни камъни.

Какви обеци да носиш

Несъмнено те трябва да отговарят на определени изисквания, в зависимост от ситуацията. При избора им за всеки ден, важното е да са удобни и практични, защото ще ги носиш продължително време. Но как да дадеш израз на индивидуалността си, без да изглеждаш неестествено?

Най-подходящи за офиса са класическите с изчистен дизайн, които не привличат вниманието. Оптималната форма на бижутата за деловия стил е геометричната, а ако са с камъни, те да са прозрачни.

Луксозните и ефектни модели със скъпоценности са подходящи за официални случаи и за тържествени моменти. Става въпрос за изискани скъпи бижута с кристали, диаманти или перли, които създават особен имидж на притежателката си.

Какво ти предлага Vodo

За по-бляскав и изискан външен вид ние ти предлагаме красиви, модерни и висококачествени обеци. При нас ще намериш богат избор и несравними цени.

Разгледай онлайн каталога ни и се запознай с моделите. Сред тях ще намериш естетически издържани артикули с естествени перли, кристали ААА-Class, с австрийски Cubic Zirconia и Stellux, с 18K златно покритие. За изработката им е използвана медицинска стомана, известна още като 316L, която не причинява алергии, отличава се с твърдост и здравина, не потъмнява, не губи блясъка си, не се надрасква и не изисква специални грижи.

Предлагаме ти богата колекция, която ще задоволи дори най-взискателните дами на всяка възраст.
Избери няколко от най-новите модни продукти в каталога ни, за да можеш да ги носиш в зависимост от настроението и облеклото си! Бъди перфектна и уникална - винаги и навсякъде!

Пазарувай при нас, за да намериш:

 • разнообразие;
 • високо качество;
 • актуален дизайн;
 • отлично обслужване;
 • достъпни цени;
 • доставка в изискана кадифена торбичка само за 3.99 лева;
 • безплатна доставка при поръчка на стойност над 49.99 лева;
 • възможност за връщане на стоката в 14-дневен срок.

Бъди перфектна и изрази личния си стил! С Vodo за всеки вкус и бюджет това ще бъде лесно. Поръчай сега!

Още