Обувки от Англия

 

Обувки от Англия

Karrimor

Всичко започва през 1946, когато трима съдружници започват да произвеждат памучни торби за многократна употреба. Освен обувки, марката предлага и широка гама от други артикули като раници, спални чували и палатки. Karrimor предлага оборудване както за начинаещи спортисти, така и за професионалисти.

обувки Karrimor

Slazenger

С почти 150 годишна история, тя присъства като марка на почти всички спортни събития: плуване, тенис, хокей, голф и други.

Историята започва през 1902 година когато Slazenger доставя тенис топките на Уимбълдън и до ден днешен продължава да е официален спонсор

Обувки Slazenger

Lonsdale

Марката е известна сред любителите на бокса и други бойни изкуства. Създатена преди половин век, предлага високо качество както за аматьори в спорта, така и за професионалисти.

Обувки Lonsdale

Marks & Spencer

Основана преди повече от 130 години в Лондон, марката предлага както дрехи, така и обувки. В момента имат магазини както във Великобритания, така и в целия свят.

Обувки Marks & Spencer

Clarks

Фирмата е основана през 1825 година и до скоро произвеждаше обувките си в Англия. През 2016 година Clarks местят производството си в далечния изток, но въпреки това запазват качеството на обувките. Дизайна им продължава да се изработва в Обединеното кралство. Бранда и до ден днешен продължава да произвежда така известните обувки Оксфорд.

Обувки Clarks

Ако решите да поръчвате обувки от Англия, внимавайте:

  • Проверете цена на доставка
  • Проверете срок за доставка
  • Проверете търговеца

Вие плащате стоката предварително с карта, а не както е разпространено в България с наложен платеж. Затова задължително проверете данните на търговеца в сайта. Има много сайтове, които ви прибират сумата, а не доставят нищо.

Надяваме се статията да ви е била полезна и да сте се запознали с най-добрите марки обувки. Ако е така може да я споделите с приятели в социалните мрежи. Ако решите да се доверите на български търговец, може да разгледате нашите модели!

Оценка за статията

Оценка: 5 / 5 (2 гласували)

Сподели това