Медицински чехли и сабо 37 размер

Съдържа 8 продукта.
Показване на 1 - 8 от 8 артикула

Едни от най-удобните чехли са сабото и медицинските чехли. Те са предназначени за дамите, които са непрекъснато в движение и тичат между многото си ангажименти. Напълно е логично за активното си ежедневие да имате нужда от практични и комфортни обувки.

Ние ви предлагаме точно такива артикули. Обуват се лесно и се събуват с лекота. Тези чехли осигуряват пълна стабилност на ходилата. Подметката им е ортопедична и е толкова удобна, че създава усещането, че ходите по мек килим. Стилово, те са подходящи за по-ежедневна и неангажираща визия. Тези модели са чудесно решение за удобна и практична работна обувка. Много от вас работят по цял ден прави или са в непрекъснато движение и имат нужда от комфортно решение. Затворени отпред и отворени към петата, тези обувки осигуряват едновременно стабилност и свобода на краката ви.

Какви модели предлагаме в магазина

Подбрали сме три модела с различна горна част – екологична кожа, текстилна и мрежеста материя, и всички са родно производство. Отдавна медицинските чехли и облекло не са само бели. Всяко от нашите предложения е подходящо, ако работите в здравно заведение. Изборът е изцяло ваш.

Сабото от висококачествена еко кожа се поддържа много лесно, като се забърсва само с мокра кърпа. Перфорираните отвори по цялата повърхност служат за отвеждане на влагата и предотвратяват запарване. Чехлите от текстилна материя, осигуряват допълнителна мекота и са много добро решение за домашни обувки. Те ще ви осигурят необходимата топлина и уют в студената зима. Сабото с мрежеста горна част е летен вариант на тези удобни обувки. С него комфорта и прохладата са ви гарантирани навсякъде през горещите дни.

Осигурете удобство за вашите ходила с нашите практични модели!

Още