Медицински чехли и сабо 40 размер

Съдържа 9 продукта.
Показване на 1 - 9 от 9 артикула

Кои са най-удобните чехли?

Сигурно ще се съгласите с нас, че най-удобната и практична обувка е сабото. Винаги, когато сте с неангажиращо облекло, може да заложите на него. Тези чехли осигуряват комфорт през цялото време, докато ги носите. Те гарантират пълна стабилност на ходилата ви по време на всички ежедневни ангажименти. Заложете на тях и на работното място, ако работата ви е свързана с много движение. Всички знаем, че краката най-много се изморяват, когато стоите прави неподвижно дълго време. С тях няма да изпитвате, така неприятния дискомфорт в края на работния ден, свързан с болки и отоци. Нали и в къщи ви чакат куп домашни задължения.

Къде са произведени моделите и от какво

Предлагаме ви модели родно българско производство, с високо качество и на много добра цена. Те са изработени с ортопедична подметка, която пасва на всеки свод. Медицинското сабо от здрава екологична кожа е в два цвята – бяло и черно.

Перфорираните малки отвори служат за отвеждане на влагата. Следващият модел е от мек стабилен плат в кариран десен и различни цветове. Шарката наподобява родопско одеяло и създава асоциация за домашен уют. Това ги прави подходящи за носене в къщи, вместо пантофи. Третият модел е летен вариант сабо. Произведени за от мрежеста материя, която осигурява прохлада през топлите дни.

Имате избор между черно, екрю и меланж. Всеки цвят може да комбинирате с почти всяка дреха.

Заложете на комфорта! Предлагаме ви го на много изгодна цена.

Още