Медицински чехли и сабо 39 размер

Съдържа 18 продукта.
Показване на 1 - 18 от 18 артикула

Защо е важно да носим тези чехли

Грижата за краката и за техния комфорт е от особено голямо значение. Така се грижим за здравето на цялото си тяло и за правилната стойка. Не забравяйте за това, когато избирате обувките си. През по голямата част от деня, когато изпълняваме ежедневните си задължения и особено когато се трудим, задължително трябва да сме с подходящи обувки, които да ни осигурят комфорт. А каква по удобна обувка от сабото?

Какви модели саба предлагаме ние

Предлагаме ви медицински чехли и сабо произведени в България. Всички знаем, че обувките родно производство са с много високо качество. Те са в няколко разновидности. Всички са с ортопедична подметка, която плавно следва свода на ходилото. Моделът от здрава еко кожа се поддържа лесно, като се забърсва с влажна кърпичка. Фините отвори служат за вентилация и не позволяват запарване. Сабото с горна част от текстилна материя е много подходящо за домашна употреба. Материята е много мека, а приятния десен внася допълнителен уют в къщи. Помислили сме и за летен вариант за всички дами, които държат на удобството. Мрежестата горна част на чехлите ще ви осигури необходимата прохлада макар, че са затворени отпред.

Тези чехли едновременно придържат стабилно ходилото и осигуряват свобода на движение. Много са подходящи са носене на работното място. Обуват се и се събуват за секунди.

Изберете българското и няма да съжалявате!

Още