Медицински чехли и сабо 41 размер

Съдържа 8 продукта.
Показване на 1 - 8 от 8 артикула

Кои са най-добрите чехли

Най-удобните дамски чехли са медицинските или тип сабо. Проблемите с краката могат да бъдат наистина сериозни – тежест, болки, отоци, разширени вени и с настъпване на лятото те се задълбочават. Ето защо ви трябват удобни обувки и нашите чехли са чудесен вариант. Подходящи са за много ежедневни дейности, особено, ако деня ви преминава на бързи обороти. Можете да ги носите на работа, в свободното си време и дори в къщи. Задължително ги използвайте, ако ви се наложи набързо да прибягате до някъде. Това са обувки за бързо реагиране. Обувате и събувате за секунди. Чудесен вариант са за ползване в неангажираща обстановка – на пазар, разходка, почивка.

Качествата на нашите модели

Моделите сабо, които ви предлагаме имат анатомична гъвкава подметка. Извивката им плавно следва ходилото и осигурява опора при продължително ходене. Меката стелка допълва комфорта и грижата за краката ви. Този тип чехли са затворени отпред, за да осигурят пълна стабилност на краката и отворени отзад, за да гарантират пълна свобода на движение. Препоръчваме ги на всички жени, които работят прави или в активно движение.

Все пак по-голямата част от деня прекарваме на работното място и е много важно как се чувстваме, за да сме достатъчно продуктивни. Всички знаем, че активното ви ежедневие не приключва на работното място. В къщи ви чакат много домашни ангажименти и трябва да имате достатъчно сили и енергия да се справите с тях. И не на последно място – произведени са в България и цената им е повече от чудесна

Грижете се за ходилата си, като спазвате нашите съвети и ползвате нашите артикули!

Още