Медицински чехли и сабо 42 размер

Все още няма продукти в тази категория. Очаквайте скоро новите модели.

Качествата на нашите модели

Вие, клиентите сте най-важни за нас и ние постоянно се стараем да ви предлагаме добри решения. Няма как да минем без най-удобните чехли – сабото. А те са още по-удобни, защото са произведени в България. Цената им е достъпна за всяка дама, която държи на комфорта и здравето си. Предлагаме ви ортопедични чехли, които е препоръчително да се носят през дългите, напрегнати дни. Трудно е да изпълните многобройните си задължения, ако сте с неудобни обувки.

Те са с еластична, анатомична подметка, покрита с мека стелка. Тази комбинация, ще се погрижи чудесно за комфорта на вашите ходила. Тези чехли са затворени отпред и гарантират стабилност на краката ви и предпазват пръстите от нараняване. Отзад са отворени и по този начин осигуряват пълна свобода при движение. Идеален вариант са за дамите, които имат проблеми с крайниците, изпитват болки и тежест и получават отоци.

Сабото не са чехли, подходящи за по-строги и официални събития, но за сметка на това имат широко приложение. Може да ги носите на улицата, когато изпълнявате ангажиментите си или просто се разхождате. На работното място са задължителни, особено ако работите прави. И за вкъщи са много подходящо решение, вместо домашни пантофи.

Обувайки чифт дамско сабо, осигурявате невероятен уют за краката си!

Още